fbpx
 

Blog

Blogs over persoonlijke ontwikkeling

Op 14 december ontvangen we de sleutel van onze nieuwe cursuslocatie. En om dat te vieren, hebben we een traktatie voor iedereen.

Lees meer...

We gaan buiten de gebaande paden, maar we zijn ook ver weg van kantoortuinen. In een veilige setting, een toevluchtsoord.

Lees meer...

Wat wil je eigenlijk doen? Niets is zo dodelijk voor menselijke vreugde en creativiteit, als sleur (en oeverloze verplichte vergaderingen).

Lees meer...

Blogs van trainer Chantal

Wist je dat ik 20 jaar later op de wereld ben gekomen dan de bedoeling was? Het is niet dat ik denk dat vroeger alles beter was. Maar sommige dingen...

Lees meer...

Al snel merkte ik dat ik constant bezig was met mijn omgeving. Wat anderen van me verwachten, van elkaar vinden en wat zij allemaal doen.

Lees meer...

Je lost problemen op, waar dan ook. Dat gaat je natuurlijk af. Je voelt je verantwoordelijk. Anderen kunnen vrijwel altijd van jou op aan.

Lees meer...

Van alles op topsportniveau willen doen, tot veel milder voor mezelf en vanuit een fijne flow werken aan iets, wat ook nog bij me past.

Lees meer...

Nieuwsbrief

Persoonlijke ontwikkeling-inspiratie! Abonneer je op onze LinkedIn nieuwsbrief:

Stilstaan bij jezelf – Nieuwsbrief

Doyo helpt je verder
Doyo voor bedrijven

Werkgevers, professionals, ondernemers èn particulieren kunnen bij ons terecht voor een totaalaanpak in persoonlijke ontwikkeling en empowerment.

TOEN IK EINDELIJK DURFDE
Toen ik eindelijk durfde

Het boek 'Toen ik eindelijk durfde' gaat het over veel meer dan een zoektocht naar geluk. Het gaat over doen wat ik vind dat ik moet doen, vanuit mijn hart.

Call Now Button