fbpx
 

TeamDag

TeamDag in een oase van rust

Van onrust naar een heldere visie in één dag

Kan jouw team ergens versteviging in gebruiken? Weer fris perspectief op jullie gezamenlijke missie? Of hebben jullie een flinke knoop door te hakken? Wat het ook is, jullie willen daar een keer goed de tijd voor nemen. Met het hele team tegelijk. Te luisteren naar ieder teamlid. Zonder gestoord te worden. Geen meetings, mails of iets anders wat jullie uit de flow kan halen.

Alsof jullie in een hutje op de hei zijn, maar dan in een comfortabele ruimte in de Brabantse Biesbosch, met betrokken begeleiding. Trainers die hier pragmatisch in ondersteunen. En jullie als team ook versterken. Met een programma (en beleving) op maat. Niet alleen maar doorbomen, ook tussendoor de benen strekken en even uit je te gedachten komen. Om er vervolgens weer scherp van geest in te kunnen duiken. 

Wij werken met diverse teams

We organiseren de TeamDag voor elk denkbaar soort team. Vooraf bespreken we wat jullie willen bereiken, waarna wij aan de slag gaan met het ontwerpen van een afgestemd programma. Wat je team energie en een heldere visie oplevert. Het ei is gelegd, er is weer meer ruimte in je agenda (en in je hoofd!) Als team hebben jullie meer duidelijkheid en ook nagedacht over hoe jullie nu concreet verder gaan. We adviseren een zo compact mogelijke groep, om de diepte in te kunnen en iedereen echt te horen. De ideale groepsgrootte is 4 tot 8 personen. 

Uiteraard geldt voor ieder team een afgestemd programma. Voorbeelden van onderwerpen zijn: ‘natuurlijk leiderschap’, ‘eigenaarschap’, ‘sterk omgaan met tegenslagen’ en ’het grote plaatje’.

Met de juiste voorbereiding verzorgen wij een effectieve TeamDag

We maken altijd vooraf kennis en bespreken dan wat er speelt en waar er precies behoefte aan is. Dit gesprek duurt vaak een uur, waarna je binnen een paar dagen ons voorstel voor jullie TeamDag ontvangt. Vooraf deelt ieder teamlid afzonderlijk in de mail kort zijn of haar ideeën op onze vragen, direct met ons. Dit zorgt voor een completer beeld en geeft ook op de dag zelf stof voor interessante gesprekken.

We begeleiden de TeamDag van 9.30 tot 16.30 uur. Als team kun je deze dag de diepte in, in een veilige setting, in alle rust. Waarbij wij de focus houden op datgene waar jullie voor kwamen, zodat je dat zelf niet in de gaten hoeft te houden. De trainers voelen feilloos aan wat het team nodig heeft. In een ontspannen afwisseling van het gesprek aan tafel en verhelderende ervaringen. Bij droog weer doen we dat in de beslotenheid van onze parkachtige tuin aan het water. Om iedereen erbij te houden, en jullie fris de balans kunnen opmaken.

Team Dag
Trainingsdag
Call Now Button