TeamDag

Van onrust naar een heldere visie in één dag

Een TeamDag zorgt voor inspiratie, heldere inzichten en duidelijkheid

Kan jouw team nieuwe energie gebruiken? Weer fris perspectief op jullie gezamenlijke missie? Of hebben jullie een flinke knoop door te hakken? Wat het ook is, jullie willen daar een keer goed de tijd voor nemen. Met het hele team tegelijk. Te luisteren naar ieder teamlid. Zonder gestoord te worden. Geen meetings, mails of iets anders wat jullie uit de flow kan halen. 

Alsof jullie in een hutje op de hei zijn, maar dan in een comfortabele ruimte in de voortuin van de Biesbosch, met betrokken begeleiding. Trainers die hier pragmatisch in ondersteunen. En jullie als team ook versterken. Met een effectief programma op maat. Niet alleen maar doorbomen, ook tussendoor de benen strekken en even uit je te gedachten komen. Om er vervolgens weer scherp van geest in te kunnen duiken.

Wij werken met allerlei soorten teams

We organiseren de TeamDag voor elk denkbaar soort team. Vooraf bespreken we wat jullie willen bereiken, waarna wij aan de slag gaan met het ontwerpen van een afgestemd programma. Wat je team energie en een heldere visie oplevert. Het ei is gelegd, er is weer meer ruimte in je agenda (en in je hoofd!) Als team hebben jullie meer duidelijkheid en ook nagedacht over hoe jullie nu concreet verder gaan.

We adviseren een zo compact mogelijke groep, om de diepte in te kunnen en iedereen echt te horen. Meer voorbeelden van onderwerpen zijn: ontspannen teambuilding, natuurlijk leiderschap, sterk omgaan met tegenslagen en een plan de campagne om het grote plaatje uit te dragen.

Interactie deelnemers tijdens een TeamDag - locatie Lage Zwaluwe

Voor deze organisaties verzorgden wij al een TeamDag

inspiratie-sessie

De juiste voorbereiding start hier

1. Kennismaking

We maken altijd vooraf kennis en bespreken dan wat er speelt en waar er precies behoefte aan is. Dit gesprek duurt vaak een uur, waarna je binnen een paar dagen ons voorstel voor jullie TeamDag ontvangt. 

2. Voorbereiding TeamDag

Bij het ontwerpen van het programma overleggen we vooraf ideeën, de lunch en onze vragen met de organiserende persoon. Dit kan telefonisch of per e-mail. Zodat we er zeker van zijn dat het programma op alle vlakken aansluit. We helpen ook een handje bij het opstellen van de tekst voor de uitnodiging.

Het is mogelijk dat ieder teamlid vooraf afzonderlijk in de mail kort zijn of haar antwoorden deelt op onze vragen. Dit zorgt voor een completer beeld en geeft ook op de dag zelf stof voor interessante gesprekken.

3. TeamDag op locatie

Als team kun je deze dag gewoon alles op je af laten komen. Jullie kunnen deze dag de diepte in, in een veilige setting, in alle rust. Waarbij wij de focus houden op datgene waar jullie voor kwamen, zodat je dat zelf niet in de gaten hoeft te houden. De trainers voelen feilloos aan wat het team en het moment nodig heeft.

In een ontspannen afwisseling van het gesprek aan tafel en een korte verkwikkende wandeling of verhelderende oefeningen. Bij droog weer doen we dat in de beslotenheid van onze parkachtige tuin aan het water. Om iedereen erbij te houden, en zodat jullie fris de balans kunnen opmaken.

“Top geregeld, we zijn volledig verzorgd en het ontbrak ons aan niets. Ik ben er open ingegaan en de TeamDag is absoluut goed en waardevol geweest. We hebben nu veel duidelijkheid, wat zorgt voor een goed gevoel en energie.”

Kobus B.V.

Logo Kobus B.V.

De TeamDag wordt verzorgd door een van onze trainers

Hi, Doyo Trainingen is opgericht door mij, Chantal!

Ooit werkte ik ook op een kantoor. De afleidingen, belletjes en mails, bijeenkomsten en afspraken, maar ook sociale etiquette op de gang en bij een bak koffie: het vergde tijd en energie. Ook al ben ik een alles-op-alles zetter om goede ideeën daadwerkelijk uit te voeren. Om dat met een team mensen voor elkaar te krijgen, met ieder andere agenda’s, duurde dat vrijwel altijd langer dan zou hoeven. Dan vaak zou moeten.

Was er maar een plek van rust. Waar je met je collega’s ongestoord de knopen kunt doorhakken, zonder dat die dat eerst met die moet bespreken en die met die andere. Gewoon samen. Eén dag. Alles voor je gefaciliteerd. Met een ondersteunend programma. Dat het team versterkt. Ook nog eens het nuttige met het aangename combineert. En inspireert. Dit geheel hebben we gecreëerd, met de TeamDag.

Chantal Straver - Oprichter Doyo Trainingen

Toe aan een teamdag buiten de gebaande paden?

Neem contact op, dan plannen we een kennismaking in!

Veelgestelde vragen (en de antwoorden)

Wat is de investering voor een TeamDag?

De investering voor een TeamDag hangt af van de exacte wensen, duur en het aantal deelnemers. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

We hebben zelf een locatie op het oog?

Dat kan natuurlijk. We denken graag mee, en checken of het we gewenste doel ook daar optimaal kunnen bereiken. 

Wat als ik een dieet volg, een voedselintolerantie heb, of blessures?

Dat is geen probleem, want daar houden we gewoon rekening mee. We passen de lunch voor je aan, zodat het ook voor jou een feestelijke lunch is. Is er iets anders wat we moeten weten? Geef dit dan aan bij het invullen van het korte intakeformulier dat je van ons ontvangt.

Ons team is wat groter, wat zijn in dat geval de mogelijkheden?

We zijn niet uitsluitend gebonden aan dit aantal deelnemers of aan de locatie. Hoewel we het aantal deelnemers op de locatie nog iets kunnen rekken, is een rustige, besloten accommodatie elders zeker een alternatief en bespreekbaar.

Hoe snel kan een TeamDag georganiseerd worden?
We maken altijd eerst kennis. Dit kan op korte termijn. We ontwerpen de training dan op maat. Die tijd is ook nodig om deelnemers uit te nodigen en ‘vrij’ te plannen van hun reguliere werk. We schakelen snel en kunnen vaak binnen een maand de sessie verzorgen.
Wanneer ontvang ik een factuur?
Voor een TeamDag op een accommodatie van de werkgever, of een locatie die de werkgever regelt, geldt dat we 50% vooraf factureren en 50% achteraf factureren. Voor een TeamDag waarvoor wij de accommodatie regelen, factureren we 100% vooraf.

Antwoord op je vraag gevonden? Super, klik hier om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem via de onderstaande knop contact op, we helpen je graag!