Michiel Bominaar

Trainer Zelfontwikkeling

Woont in Roosendaal. Vader van 2 meiden, ondernemer en actief sporter. Ziet altijd de mens achter rollen en functies. Gaat betrokken de diepte in. Creëert net zo makkelijk een luchtige sfeer. Met veel gevoel voor humor en timing. Duikt graag in de materie, maar wil vooral ook doen.

Trainer Zelfontwikkeling Michiel Bominaar
Trainer Zelfontwikkeling Michiel Bominaar

Michiel is trainer zelfontwikkeling en systemisch coach

Jarenlang heeft hij bij grote e-commerce bedrijven gewerkt, zowel als marketeer als in de rol van manager. Momenteel geeft hij als freelancer bedrijven advies en ondersteuning op het gebied van automated marketing. En coacht hij mensen die zichzelf beter willen leren kennen. Hiervoor wordt hij opgeleid tot V-Cirkel Coach. Een psychologische HBO-opleiding gericht op je onbewuste drijfveren. In 2019 doorliep Michiel zelf het Programma voor Zelfontwikkeling. Kort daarna werd hij door Chantal binnengehaald als trainer.

“Ik was iemand die altijd bezig was. Actief, betrokken, stond klaar voor anderen. Maar nergens kreeg ik echt energie van. Werk was een verplichting. Sporten deed ik graag maar ik werd moe van alles wat eromheen moest gebeuren. Mijn relatie liep niet lekker en het was flink aanpoten met 2 meiden. Waarom kon ik niet genieten van wat ik had en wat ik deed? Want echt iets missen deed ik niet. Zou ik mijn gezin moeten verlaten, andere baan moeten zoeken of alles achterlaten en ergens anders opnieuw beginnen. Ik wist het niet meer.

Gelukkig maakte ik in die fase kennis met Chantal en het Programma voor Zelfontwikkeling. Binnen enkele trainingsdagen wist ik namelijk wat ik moest veranderen in mijn leven. Geen andere vrouw, werk of omgeving. Nee, ik mocht de verandering meer in mezelf gaan zoeken. Meer luisteren naar waar ik behoefte aan had en daar iets mee doen. Dat klinkt erg lastig en is het in de praktijk vaak ook. Want ik had mezelf aangeleerd niet te luisteren naar mijn eigen lichaam.

Toch kostte het me maar een paar weken om volledig te veranderen. Mensen noemden me ineens Michiel 2.0. Iemand die krachtiger in zijn schoenen stond. Meer plezier in het leven had. Maar vooral iemand waar anderen echt iets aan hadden. En dat alles door het programma van Doyo Trainingen. Met concrete opdrachten werd ik op pad gestuurd om te achterhalen wie ik in basis ben. Door simpele oefeningen kwam ik weer in contact met mijn lichaam. En door de open en fijne gesprekken met Chantal durfde ik mezelf weer te uiten. Sindsdien weet ik dat ik dit ook voor anderen wil doen. En dat ik dit ook kan bieden. Niet alleen door de sterke basis van het Programma voor Zelfontwikkeling. Maar ook door mijn Post-HBO opleiding tot V-Cirkel Coach.”

Michiel vertelt je over zijn groei in het programma zelfontwikkeling

Video afspelen

Dit houdt Michiel zoal bezig:

Coachen

In zijn werk coacht hij mensen die zichzelf graag beter leren kennen. Mensen die in een zware fase zitten in hun leven of die toe zijn aan de volgende stap. Daarbij duikt hij snel de diepte in om achter de onbewuste drijfveren te komen. Die drijfveren die alles aansturen in je leven. Hiervoor volgt hij ook een Post HBO-opleiding.

Outdoor

Het liefst bevindt Michiel zich buiten. Hij heeft niet snel last van ‘slecht’ weer. Werken in de tuin, wandelen door het bos, zwemmen in een natuurmeer, of liggend in een hangmat met een goed boek. Waar hij eerst niets van kamperen moest weten, zou hij nu het liefst ieder weekend met de vouwwagen op een natuurcamping staan. Want in de natuur laadt hij op, laat hij negatieve energie los en komt hij weer helemaal tot zichzelf.

Korfbal

Al sinds zijn 6e is Michiel een actief korfballer. Altijd heeft hij op het hoogst mogelijke niveau gespeeld. Want ook in de korfbal is hij gedreven en een perfectionist. Jarenlang heeft hij training gegeven aan de jeugd en zijn kennis overgedragen. Nu is hij al een aantal jaren verantwoordelijk voor het technische beleid van de senioren. Ook zijn dochter zit sinds kort op korfbal.

Automated marketing

Toen Michiel in 2006 begon met werken, was dit gelijk in het vakgebied van automated marketing. Dit vakgebied heeft hij niet meer verlaten. Alles wat te maken heeft met nieuwsbrieven, mailflows, chatbots en persoonlijke productaanbevelingen. Daarbij wordt hij vooral gedreven door de psychologie achter keuzes van de consument. Maar ook door het versimpelen en versnellen van processen.

Genoeg over mij.

Waar kan Doyo Trainingen jou bij helpen?

Gratis inspiratie-sessie

Vind jij het lastig om eens stil te staan? En minder tijd alleen in je hoofd door te brengen? Leer om niet hals over kop, maar vanuit een duidelijk kloppende basis te leven. In onze gratis inspiratie-sessie maak je kennis, doe je inzichten op en proef je van ons programma, in anderhalf uur. Voor instant energie en een toffe ervaring, op een mooie plek.

Programma Zelfontwikkeling voor particulieren en zelfstandig ondernemers

Je leert naar jezelf kijken als nooit tevoren en ontdekt wat je in de weg zit. Stap voor stap oefen je dit los te laten, wat veel ruimte geeft. Je voelt de aarde weer onder je voeten. Je hebt aandacht voor wat je werkelijk wilt, kunt uitblinken in waar je goed in bent en je staande houden in stormachtige situaties.

Trainingen voor werkgevers en professionals

We trainen professionals weg van de werkplek, in programma’s met impact. Voor elke training geldt dat we vooraf kennismaken. Zo kunnen we gevoel krijgen bij wat er (echt) speelt en bespreken wat daarop aansluit. Het definitieve besluit volgt pas daarna. Zoals het hoort. Je kunt rekenen op korte lijntjes, duidelijke afspraken en een vast contactpersoon.