Contact

Spreken we je snel?

Heb je een vraag over onze trainingen?

Vul het formulier in, we komen zo snel mogelijk bij je terug. 

Heb je interesse in ons programma of één van de trainingen en wil je kennismaken? Vraag via deze link een persoonlijke kennismaking aan. 

Contactinformatie en locaties

Doyo Trainingen

Ameroever 74
4926 ED, Lage Zwaluwe
Vind op Google Maps.

Prakijk nuJIJ

Pootweg 2
4771 PA Langeweg
Vind op Google Maps. 

Misschien staat het antwoord op je vraag hier tussen

Waar zit de hoofdlocatie van Doyo Trainingen gevestigd?

Onze eigen hoofdlocatie ligt in Lage Zwaluwe, nog net in West-Brabant. Weg van de stad, in de rust. Op een half uur van Rotterdam en twintig minuten van Breda, daar ergens tussenin.

Kan ik alleen op locatie kennismaken?

Nee, een digitale ontmoeting kunnen we net zo gemakkelijk regelen, dan sturen we je vooraf een linkje. Maar ouderwets telefoneren kan en mag natuurlijk ook!

Verzorgen jullie de trainingen alleen op eigen locatie?

Nee, we reizen ook stad en land af voor trainingen Omgaan met Agressie, interactieve trainingen en andere trainingen op maat. Ons eigen programma en de inspiratie-sessies verzorgen we wel op onze eigen locaties, die zijn daar speciaal voor ingericht.

Ik ben terughoudend een training te volgen, omdat ik ergens mee kamp.

Het voordeel van de kleine groepen waar we mee werken, en omdat we veel in eigen beheer doen, is dat we met veel rekening kunnen houden. Heb je last van een blessure, een beperking (of ziekte), eet je iets specifiek wel of niet, of is er iets anders? Laat het ons gerust weten. Niets menselijks is ons vreemd, en we doen altijd ons best om een ieder zich thuis te laten voelen.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Klik hier om terug te gaan naar het contactformulier, we helpen je graag.