TeamDag

Ontspannen teambuilding en focus op jullie missie

Een TeamDag zorgt voor lucht, inspiratie en onderlinge binding

Kan jouw team een break en nieuwe energie gebruiken? Weer focus jullie gezamenlijke missie? Of hebben jullie een flinke knoop door te hakken? Wat het ook is, jullie willen daar een keer goed de tijd voor nemen. Met het hele team tegelijk. Te luisteren naar ieder teamlid. Elkaar op een ontspannen manier beter leren kennen, op een fijne plek. Even weg van het alledaagse. Met betrokken begeleiding die precies zorgen voor het juiste, inspirerende programma om in de specifieke vraag te ondersteunen. En jullie als team te versterken. Dat betekent dat we niet de hele dag blijven zitten. Tussendoor strekken we ook even de benen strekken. Om er vervolgens weer scherp van geest in te kunnen duiken.

Ruimte voor plezier

We organiseren de TeamDag voor elk denkbaar soort team. Vooraf bespreken we wat jullie willen bereiken, waarna wij aan de slag gaan met het ontwerpen van een afgestemd programma. Teambuilding staat centraal, er is ruimte voor plezier, ontlading en elkaar in een ontspannen setting beter leren kennen. Met luchtige en toegankelijke thema’s in persoonlijke ontwikkeling, inzicht in teamontwikkeling, maar vooral ook versterking van het teamgevoel.

teamdag ruimte voor plezier

Voor deze organisaties verzorgden wij al een TeamDag

teamdag scholen

Met de juiste voorbereiding verzorgen wij een zorgeloze TeamDag

1. Kennismaking

We maken altijd vooraf kennis en bespreken dan wat er speelt en waar er precies behoefte aan is. Dit gesprek duurt vaak een uur, waarna je binnen een paar dagen ons voorstel voor jullie TeamDag ontvangt. 

2. Voorbereiding TeamDag

Bij het ontwerpen van het programma overleggen we vooraf ideeën, de lunch en onze vragen met de organiserende persoon. Dit kan telefonisch of per e-mail. Zodat we er zeker van zijn dat het programma op alle vlakken aansluit. We helpen ook een handje bij het opstellen van de tekst voor de uitnodiging.   

3. TeamDag op locatie

Als team kun je deze dag gewoon alles op je af laten komen. Waarbij wij de focus houden op datgene waar jullie voor kwamen, zodat je dat zelf niet in de gaten hoeft te houden. De trainers voelen feilloos aan wat het team en het moment nodig heeft.

“Wat een toffe training was dit weer! De trainers hebben het heel leuk gedaan. Ontzettend fijn om op deze manier bewustwording te creëren! Bedankt voor het opzetten van de teamdag.”

IKC Prinses Julianaschool Dordrecht

Logo H30

De TeamDag wordt verzorgd door een van onze trainers

Hallo, Doyo Trainingen is opgericht door mij, Chantal!

Ooit werkte ik op een kantoor. De afleidingen, belletjes en mails, bijeenkomsten en afspraken: het vergde tijd en energie. Ook al ben ik een alles-op-alles zetter om goede ideeën daadwerkelijk uit te voeren. Om dat met een team mensen voor elkaar te krijgen, met ieder andere agenda’s, duurde dat vrijwel altijd langer dan zou hoeven. Dan vaak zou moeten.

Was er maar een plek van rust. Waar je met je collega’s ongestoord de knopen kunt doorhakken, zonder dat die dat eerst met die moet bespreken en die met die andere. Gewoon samen. Eén dag. Alles voor je gefaciliteerd. Met een ondersteunend programma. Dat het team versterkt. Ook nog eens het nuttige met het aangename combineert. En inspireert. Dit geheel hebben we gecreëerd, met de TeamDag.

Chantal Straver - Oprichter Doyo Trainingen

Toe aan een teamdag die net even anders is dan anders?

Neem contact op, dan plannen we een kennismaking in!

Veelgestelde vragen (en de antwoorden)

Wat is de investering voor een TeamDag?

De investering voor een TeamDag hangt af van de exacte wensen, duur en het aantal deelnemers. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

We hebben zelf een locatie op het oog?

Dat kan natuurlijk. We denken graag mee, en checken of het we gewenste doel ook daar optimaal kunnen bereiken. 

Wat als ik een dieet volg, een voedselintolerantie heb, of blessures?

Dat is geen probleem, want daar houden we gewoon rekening mee. We passen de lunch voor je aan, zodat het ook voor jou een feestelijke lunch is. Is er iets anders wat we moeten weten? Geef dit dan aan bij het invullen van het korte intakeformulier dat je van ons ontvangt.

Ons team bestaat uit meer dan 8 mensen, wat zijn in dat geval de mogelijkheden?

We zijn niet uitsluitend gebonden aan dit aantal deelnemers of aan de locatie. Hoewel we het aantal deelnemers op de locatie nog iets kunnen rekken, is een rustige, besloten accommodatie elders zeker een alternatief en bespreekbaar.

Hoe snel kan een TeamDag georganiseerd worden?
We maken altijd eerst kennis. Dit kan op korte termijn. We ontwerpen de training dan op maat. Die tijd is ook nodig om deelnemers uit te nodigen en ‘vrij’ te plannen van hun reguliere werk. We schakelen snel en kunnen vaak binnen een maand de sessie verzorgen.
Wanneer ontvang ik een factuur?
Voor een TeamDag op een accommodatie van de werkgever, of een locatie die de werkgever regelt, geldt dat we 50% vooraf factureren en 50% achteraf factureren. Voor een TeamDag waarvoor wij de accommodatie regelen, factureren we 100% vooraf.

Antwoord op je vraag gevonden? Super, klik hier om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem via de onderstaande knop contact op, we helpen je graag!