fbpx
 

Omgaan met agressie

TRAINING | OMGAAN MET AGRESSIE

Hebben jouw collega’s direct contact met klanten, patiënten of burgers? Dan is er kans dat zij te maken kunnen krijgen met vervelende woordenwisselingen, intimidatie of agressie. Het is enorm prettig en deëscalerend om juist in agressieve situaties het hoofd koel te kunnen houden. Te denken in oplossingen. Maar vooral ook te weten wat je direct kunt doen om je eigen veiligheid (en die van anderen) te bewaken.

Terwijl je stevig in je schoenen staat. Zowel in je houding als in wat je doet.

De training Omgaan met Agressie organiseren we, als de omstandigheden dit toelaten, fysiek op locatie. Tijdens de corona-maatregelen bieden we deze training ook online aan, verzorgd door twee trainers. Zodat organisaties ook nu kunnen blijven inzetten op ontwikkeling.

Wat leren de deelnemers?

Deelnemers leren hoe agressie ontstaat en met welke verschillende vormen je te maken kunt krijgen. We oefenen hierbij het herkennen van iedere vorm. Maar ook bieden we de handvatten om situaties tot een veilig einde te brengen. We behandelen altijd actuele en relevante situaties: trainingen zijn op maat.

Leren door kennis èn ervaring

Het is handig preventief te weten hoe je efficiënt en de-escalerend kunt handelen. En daarin geoefend te hebben. Leren door kennis, maar ook door zelf te ervaren. De training is interactief en wisselt theorie af met praktijk. We oefenen in een veilige setting met een acteur. Met aandacht voor lichaamshouding en uitstraling, verbale en non-verbale communicatie. Waarbij een ieder stilstaat bij zijn of haar persoonlijke grenzen.

Training op maat

We verzorgen iedere training op maat, met relevante casussen. We kunnen de training verzorgen in een geschikte accommodatie in Barendrecht of Zevenbergen. Met of zonder lunch. Het is tevens mogelijk dit InCompany te organiseren. Online via Teams of Zoom bieden we ook aan als een alternatief. Voor meer informatie sturen we de flyer, en komen we graag langs voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking.

Aanvullende trainingen

Deze training kan complementair aangevuld worden met een training Empowerment/Zelfverdediging en/of een Terugkomdag. Deze trainingen werken verdiepend en dragen extra bij aan het vergroten van zelfvertrouwen en zelfredzaamheid.

Ontmoet de trainers

De training wordt altijd verzorgd en begeleid door twee trainers. Onze trainers Omgaan met Agressie zijn: Arno, Chantal, Aryonne en Caspar. Bij de vrijblijvende kennismaking kun je altijd één van deze trainers verwachten.

WAT LEVERT DEZE TRAINING JE OP?

KENNIS

Je weet precies hoe te reageren op agressie.

Vaardigheden

Je kunt jezelf adequaat in veiligheid brengen.

HOUDING

Je hebt goede non-verbale communicatie.

MINDER STRESS

Je ervaart minder stress in lastige situaties.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOUW ORGANISATIE KAN BETEKENEN?

Call Now Button