fbpx
 

Cursus voor persoonlijk leiderschap

Cursus voor persoonlijk leiderschap

Wil jij sterker in je werk en in het leven staan, met meer rust, bezieling en zelfvertrouwen? We helpen je dat graag bereiken met de cursus Persoonlijk Leiderschap. Op één van de vier bijzondere locaties naar keuze.

Je doet belangrijke inzichten en ervaringen op met concrete handvatten die je aangereikt krijgt. Om te weten waar jij werkelijk naar verlangt, daar prioriteit aan te kunnen geven, je grenzen te herkennen en je gezondheid en innerlijke rust te vergroten. Je leert hoe je sterk met tegenslagen omgaat, met meer zelfvertrouwen. Het ontdekken en loslaten van niet-helpende overtuigingen en gedachten zijn daar onderdeel van. Je moet vooral niets tijdens de cursus – behalve dan te ontdekken wat voor jou werkt, en waar jij voldoening van krijgt.

Chantal Straver profiel

Voor wie

Ben jij toe aan verandering? Bereidwillig en moedig genoeg om buiten je comfortzone te gaan? Heb jij al wat meegemaakt in je leven en ben je toe aan verdieping? En wil je daarin niet alleen blijven hangen in het denken? Dan is deze cursus iets voor jou. We zorgen ervoor dat je niet met je collega’s in dezelfde cursusgroep zit, tenzij jij en je collega('s) daar specifiek om vragen natuurlijk.

Hoe ziet een dag eruit

De cursusdagen starten om 9.30 uur, met inloop vanaf 9.15 uur. De dagen duren tot 16.30 uur met ruimte voor uitloop. Tijdens de cursus is voldoende ruimte voor vragen en eigen inbreng. Voor een uitgebreide lunch, tussendoortjes, drinken en schrijfbenodigdheden wordt gezorgd.

Vergroot je persoonlijk leiderschap

In de zesdaagse cursus delen we kennis en praktische handvatten met je, we inspireren je en laten je nadenken over fundamentele zaken. Tijdens de cursus zal je al verschil ervaren wat jou gemotiveerd houdt. We zorgen er voor dat je vooral vanuit plezier en inspiratie stappen maakt.

Voor een zo groot mogelijke impact

We zijn concreet en gaan voor daadwerkelijke veranderingen. Het doel is niet dat je enkel kennis opdoet, maar vooral ook ervaart, bewust bent van de stappen die je maakt. Samen creëren we een heel nieuwe mindset. We werken in kleine groepjes (vier deelnemers), afgewisseld met individuele sessies.

In een inspirerende omgeving

We verzorgen de cursus op een comfortabele uitvalsbasis, voor optimale focus op jouw ontwikkeling. Je kunt rekenen op goed verzorgde cursusdagen in een groene omgeving. Uiteraard houden we rekening met blessures en dieetwensen, die we vooraf inventariseren.

Ontvang de brochure

Vraag bij 'aanmelden' de brochure aan. In de mail ontvang je direct de prijsindicatie. Werkgevers met een MKB-bedrijf kunnen gebruik maken van een subsidie die de cursus grotendeels vergoedt. Bij interesse maakt trainer Chantal een afspraak met je om persoonlijk kennis te maken. Zo weten we zeker dat de cursus en de trainer bij jou wensen aansluiten.

Rekening met corona

Er kunnen max. 4 deelnemers per cursus deelnemen, die ruim 1,5 meter van elkaar vandaan zitten. We gaan ook naar buiten en de ruimten worden goed geventileerd.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button