fbpx
 

Doen wat ik echt graag wil

Doen wat ik echt graag wil

Ook ik ben helemaal ready voor de volgende stap. Om nog meer te doen wat ik echt graag wil.” Het zijn de woorden van Emma Budding, die in het dagelijkse leven tekstschrijver is.  

De ervaring van Emma

“Die eerste dag was als een deur die werd opengetrapt, door onze onderlinge openheid en door ons durven kijken naar onszelf. Dat zorgde voor mooie momenten tijdens het gehele programma. Ik stapte in met veel chaos in mijn leven, was vaak gespannen en had mijn (financiële) zaakjes niet op orde. Ik stapte het programma uit met rust, harmonie en balans. In mijn ervaringsverhaal vertel ik je hoe dat gekomen is. 

Je doet de mooiste inspiratie en praktische tips op. Het programma voelde voor mij als een veilige bubbel, waarin ik me oké voelde om mezelf te zijn, mezelf te laten zien en alle kanten van mezelf te accepteren. Mijn echte ik, niet degene die ik zou moeten zijn. En dat is een verademing. Wat zeg ik? Een bevrijding! 

Vanuit daar kon ik weer gaan kijken wat die echte ‘ik’ nodig heeft en daar gehoor aan geven. Zo heb ik de pleasende-Emma door de midden gebroken (Adieu!) en durf ik nu aan te geven wanneer ik ruimte, tijd of hulp nodig heb. Je zou kunnen zeggen dat ik nu meer liefde aan mezelf geef. En dat leidt tot weer meer zaakjes op orde, dat is zo ongelooflijk fijn! 

De perfecte balans

Het praktische en het spirituele gaan daarbij hand in hand, dat is voor mij waar de kracht van Doyo ligt. De perfecte balans. De simpelste dingen als: hoe maak ik een weekindeling voor mezelf waardoor ik meer vrijheid krijg (bijv. mijn facturen-maandag), gecombineerd met diepere vragen als: wat is mijn levensmissie hier op aarde? Die combinatie is zalig. En werkend!

Je blijft niet aan de randen van de oppervlakte hangen en tegelijkertijd stijg je ook niet op in het zweverige. Daarnaast is het feit dat het programma verspreid is over meerdere weken een absolute meerwaarde, dit maakt dat de veranderingen die tot stand komen blijvend zijn. Er is ruimte voor ups and downs gedurende het traject, maar geen kans op ontsnappen want de kern wordt aangepakt en dát maakt het verschil. 

Nu voel ik me krachtig. Liefdevol. Mijn doel is werkelijkheid geworden. Ik ben Chantal en de lieve mensen van mijn groep daar intens dankbaar voor. Ook ik ben helemaal ready voor de volgende stap. Om nog meer te doen wat ik echt graag wil, namelijk het schrijven van liefdevolle woorden. Met aankomend jaar als frisse, nieuwe start als ondernemer zijnde.” 

Je kunt Emma inzetten voor bezielde teksten. Of voor een krachtige speech vanuit het hart bij het afscheid van die geliefde. Juist in de momenten waarin het ertoe doet de juiste woorden te vinden. Emma is ook te volgen op Instagram.

Dit vind je misschien ook interessant

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Voelt zich Rotterdams, maar gedijt in West-Brabant. Moeder van Boris, vrouw van Erik. Eet iedere dag mango. En drinkt graag koffie. Schrijft als iedereen het huis uit is. Fan van acteur Joaquin Phoenix. Luistert eeuwig naar muziek van Sade en Cigarettes After Sex. Kan alle boeken van Griet op de Beeck aanraden. Blijft het warm krijgen van Italië. En pizza. Lacht nog steeds om The Office. Is een durfal. Maar in het hart een zacht eitje.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button