Doen wat ik echt graag wil

Ik ben helemaal ready voor de volgende stap. Om nog meer te doen wat ik echt graag wil.” Het zijn de woorden van Emma Budding, die in het dagelijkse leven tekstschrijver is, na haar deelname aan het programma. 

De ervaring van Emma

“Die eerste dag was als een deur die werd opengetrapt, door onze onderlinge openheid en door ons durven kijken naar onszelf. Dat zorgde voor mooie momenten tijdens het gehele programma. Ik stapte in met veel chaos in mijn leven, was vaak gespannen en had mijn (financiële) zaakjes niet op orde. Ik stapte het programma uit met rust, harmonie en balans. 

Je doet de mooiste inspiratie en praktische tips op. Het programma voelde voor mij als een veilige bubbel, waarin ik me oké voelde om mezelf te zijn, mezelf te laten zien en alle kanten van mezelf te accepteren. Mijn echte ik, niet degene die ik zou moeten zijn. En dat is een verademing. Wat zeg ik? Een bevrijding! 

Vanuit daar kon ik weer gaan kijken wat die echte ‘ik’ nodig heeft en daar gehoor aan geven. Zo heb ik de pleasende-Emma door de midden gebroken (adieu!) en durf ik nu aan te geven wanneer ik ruimte, tijd of hulp nodig heb. Je zou kunnen zeggen dat ik nu meer liefde aan mezelf geef. En dat leidt tot weer meer zaakjes op orde, dat is zo ongelooflijk fijn! 

De perfecte balans

Het praktische en het filosofische gaan daarbij hand in hand, dat is voor mij waar de kracht van Doyo ligt. De perfecte balans. Je blijft niet aan de randen van de oppervlakte hangen en tegelijkertijd stijg je ook niet op in het zweverige. Daarnaast is het feit dat het programma verspreid is over meerdere maanden een absolute meerwaarde, dit maakt dat de veranderingen die tot stand komen blijvend zijn. Er is ruimte voor ups and downs gedurende het traject, maar geen kans op ontsnappen want de kern wordt aangepakt en dát maakt het verschil. 

Nu voel ik me krachtig. Liefdevol. Mijn doel is werkelijkheid geworden. Ik ben Chantal en de lieve mensen van mijn groep daar intens dankbaar voor. Ik ben helemaal ready voor de volgende stap. Om nog meer te doen wat ik echt graag wil, namelijk het schrijven van liefdevolle woorden. Met aankomend jaar als frisse, nieuwe start als ondernemer zijnde.” 

Je kunt Emma inzetten voor bezielde teksten. Of voor een krachtige speech vanuit het hart bij het afscheid van die geliefde. Juist in de momenten waarin het ertoe doet de juiste woorden te vinden.

Toe aan een echte verandering?

In het Programma Zelfontwikkeling ontdek je wat je anders wilt, ben je je steeds meer bewust, en helpen we je zelf die verandering te maken. Gesterkt door rust, inzicht en (zelf)vertrouwen. We zorgen ervoor dat je kennis gaat voelen en praktisch kunt toepassen. Zodat de verandering blijvend is.

Dit vind je misschien ook interessant