Zelfvertrouwen voor kinderen

Het is jarenlang onze belangrijkste missie geweest: meer zelfvertrouwen voor kinderen. Het is fijn als zij om kunnen gaan met lastige situaties, breder naar de wereld kunnen kijken, zichzelf en de eigen kwaliteiten beter leren kennen. We oefenen veel met het ontwikkelen van intuïtie en het vormen van een eigen mening. Zodat ze in zichzelf geloven en daardoor meer zelfvertrouwen hebben.

Meer zelfvertrouwen voor kinderen zorgt ervoor dat zij op een goede manier voor zichzelf (en misschien zelfs ook voor anderen) op kunnen komen en dat zij duidelijk grenzen kunnen geven. Wij geloven dat ieder kind, of eigenlijk ieder mens, is gebaat bij trainingen in weerbaarheid en persoonlijk leiderschap.

Kinderen en jongeren die al eens kennis hebben gemaakt met onze trainingen in weerbaarheid, vaak via school, zijn lid geworden van dit wekelijkse aanbod. Doyo Defence biedt net dat stukje extra verdieping. We zien dat kinderen met veel plezier en interesse aan de slag gaan met hun mentale weerbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Al heel vroeg in hun leven leren zij doelen te stellen en hun eigen pad te kiezen. We denken dat zij de leiders van morgen zijn. Hoe kan dat ook anders?

Meer kinderen en jongeren staan steviger in hun schoenen.

We voelen ons voorvechters voor meer geluk, door meer zelfvertrouwen en zelfacceptie te creëren. Doyo Defence is waardevol, nuttig èn wordt door kinderen als heel leuk ervaren. Sommigen zijn zelfs al jaren lid. Met dank aan onze trainers die iedere week nieuwe themagerichte trainingen verzorgen, bijzonder creatief met de materie om weten te gaan en bovenal, oog voor ieder kind hebben en hen persoonlijke aandacht en oplossingen bieden.

Nu is Doyo Defence te volgen in Zevenbergen en Barendrecht. Cursussen in weerbaarheid verzorgen we al op scholen in de Randstad en West-Brabant (maar kan ook gerust daarbuiten). We werken daarbij nauw samen met basisscholen, middelbaar onderwijs, jongerenwerken en gemeenten. Zodat we nog meer kinderen en jongeren steviger in hun schoenen kunnen laten staan!

Edit: sinds juni 2020 verzorgen we vanuit Doyo Trainingen geen Doyo Defence meer. Wel verzorgen onze trainers deze nog in Zevenbergen bij Karate Moerdijk.

Toe aan een echte verandering?

In het Programma Zelfontwikkeling ontdek je wat je anders wilt en helpen we je zelf die verandering te maken. Ondertussen gesterkt door rust, inzicht en (zelf)vertrouwen. We zorgen ervoor dat je kennis gaat voelen en praktisch kunt toepassen. Zodat de verandering blijvend is.

Dit vind je misschien ook interessant