fbpx

Zelf je koers bepalen

Zelf je koers bepalen

Volg je in september ook de Maas mee naar het zuiden? Naar die knusse kasteelboerderij, voor een retreat persoonlijk leiderschap, vlak naast de Maas. Maar dan in Limburg.

Het is misschien even roadtrippen, maar je bent er dan ook een week (zes overnachtingen). Er wacht je een warm onthaal. Je maakt kennis met drie tot vijf andere deelnemers. Onze chef-kok bereidt in de keuken verse maaltijden. Terwijl jij vast je koffer in je kamer legt.

Je hoeft niets anders te doen, dan bezig te zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling. Wie ben je achter je dagelijkse rollen? Waar wil je naartoe? En hoe kun je ook in het ‘nu’ zijn, zonder constant verstrikt in gedachten te zijn? Hoe creëer je voor jezelf een groter gevoel van vrijheid, voldoening en innerlijke rust? En hoe bouw je energie op, om wat mogelijk is – jouw verlangen – ook echt aan te gaan? Zonder jezelf voorbij te lopen.

Je ontvangt geen kant-en-klaar advies. Dan zou het geen persoonlijk leiderschap zijn. Je ontvangt wel rake inzichten, ziet de impact die je zelf kunt maken. En je doet ervaringen op. Om zelf jouw koers te bepalen. Met individuele sessies om je een handje te helpen bij de vertaling naar jouw dagelijkse realiteit. Bovendien krijg je praktische handvatten aangereikt zodat je ook na het retreat kunt blijven ontwikkelen, in de flow van jouw groei.

Tijdens het retreat wisselen we inspirerende theorie af met opdrachten, psychofysieke oefeningen (leren door te ervaren) èn trekken we de natuur in. Met heerlijke maaltijden (van ontbijt tot dessert en snacks) en je eigen kamer om je ook even terug te trekken.

Chantal is de trainer, en maakt graag vooraf persoonlijk kennis met je. Aanmelden kan tot uiterlijk 4 maart. Lees hier meer informatie en vraag de brochure aan.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button