Laden...

Workshop Positieve Mindset

De workshop Positieve Mindset is een interactieve twee uur durende workshop waarbij de trainer deelnemers bewust maakt van de kracht van (negatieve of juist positieve) gedachten.

Hoe kunnen gedachten je belemmeren in je dagelijkse leven of zelfs een bron van stress zijn? Hoe kun je negatieve gedachten juist onderzoeken om van te leren in plaats van ze je te laten blokkeren? Wat is een positieve mindset nu eigenlijk en hoe kun je dat inzetten om doelen te bereiken?

De trainer biedt deelnemers in deze inspirerende workshop werkvormen waarin deelnemers actief aan de slag gaan met dit thema. De workshop kan incompany verzorgd worden, of in overleg op een locatie naar keuze.

Vervolg aan de workshop
Een vervolg aan deze workshop is mogelijk in de vorm van de cursus Slimmer Leven, waarin onze trainers positieve mindset combineren met 7 andere thema’s (zoals weerbaarheid, bouwen aan duurzame relaties, balans van rust en energie en gezonde voeding), met als doel goede gewoonten te creëren en belangrijke inzichten toe te passen voor een gezond en gelukkig leven. Voor werkgevers een interessante investering omdat medewerkers zelf de tools in handen hebben om stress en burn out’s te voorkomen. 

Meer informatie
Voor al onze trainingen geldt maatwerk na een vrijblijvende intake-gesprek met de opdrachtgever. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 


Workshop Positieve Mindset
  • Volwassenen
  • 2 uur
  • 1
  • in overleg

Contact over Workshop Positieve Mindset

POSTADRES
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl

Arno Yarzagaray: 0634243650
Chantal Straver: 0647990738
BEZOEKADRES
Naam: Doyo
Adres: Zuideinde 44
, Barendrecht

Op de kaart →


Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA