fbpx
 

Workshop activeer je Persoonlijk Leiderschap

Workshop Activeer Je Persoonlijk Leiderschap

Sta je iedere dag op, om keihard te werken aan je to-do-lijst, en dan weer te slapen? Doe je wat je denkt dat je hoort te doen? En vraag je je ondertussen af waar je hart werkelijk harder van gaat kloppen? Waar je energie van krijgt? Of je blij bent met je huidige leven, met jezelf?

Dan nodigen we je graag uit voor de workshop ‘activeer je persoonlijk leiderschap’.

We organiseren de workshop open of incompany. Een workshop waarin trainer Chantal Straver laat zien waar jijzelf concreet invloed op hebt om sterker in het leven te staan, maar vooral ook hoe je dat doet. Het levert je inspirerende tips en praktische handvatten op, en een aanzet voor jouw plan naar (groter) persoonlijk leiderschap. Na deze workshop ga je gericht acties ondernemen om te bereiken wat je wilt bereiken.

Voor wie?

Mannen of vrouwen die hun persoonlijk leiderschap willen vergroten of kennis willen maken met onze trainingen.

Reserveer nu je ticket

Bekijk hieronder de eerstvolgende mogelijkheid. Je tickets registeren kan aan de rechterkant. Let op: iedere workshop is er plek voor maximaal 20 personen. Je aanmelding is definitief na online betaling. Je ontvangt een week vooraf meer informatie per mail.

31 augustus in Dordrecht
Locatie:
Nationaal Park De Biesbosch, aan de Baanhoekweg 25.
Aanvang: 15:15 uur
Start: 15:30 uur
Einde: 17.00 uur
Kosten: €37,- incl. BTW p.p.

Als je overweegt de cursus Persoonlijk Leiderschap te volgen, is deze workshop een fijne introductie en laagdrempelige kennismaking.

Chantal Straver profiel

WILT U MEER INFORMATIE OVER WAT
DOYO TRAININGEN VOOR U KAN BETEKENEN?

Call Now Button