fbpx
 

Power Workshop

WORKSHOPS | POWER WORKSHOP

Naast de workshop ‘Activeer je Persoonlijk Leiderschap’ verzorgen we de Power Workshop, om collega’s ook in een sportievere setting te leren kennen en te waarderen. Een workshop op maat, waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen en een echte powerboost geeft.

Energiewinning

Kweken van fysieke en mentale spierballen staat centraal in deze interactieve workshop. Beide belangrijk in energiewinning, goed voor jezelf zorgen en daarmee het vergroten van je persoonlijk leiderschap.

Teambuilding

Persoonlijk leiderschap draait niet enkel om jezelf, maar ook in het helpen van elkaar. Tijdens de Power Workshop gaan de deelnemers fysiek en verbaal aan de slag met teambuilding. Met een spectaculaire afsluiting! De workshop kan incompany verzorgd worden, of in overleg op een locatie naar keuze.

Vervolg aan de workshop

Een vervolg aan deze workshop is mogelijk in de vorm van de cursus Persoonlijk Leiderschap, met als doel persoonlijk leiderschap te vergroten, evenals de veerkracht en gezondheid van deelnemers. Voor werkgevers een interessante investering omdat deelnemers begeleiding en praktische tools in handen krijgen om stress en burn-outs te voorkomen.

Meer informatie

Voor al onze trainingen geldt maatwerk na een vrijblijvend intake-gesprek. Neem contact met ons op voor meer informatie.

WAT LEVERT DEZE WORKSHOP JE OP?

INSPIRATIE

Inspirerende verhalen die zorgen voor bewustwording.

TIPS

Concrete tips om je persoonlijk leiderschap te vergroten.

TEAMBUILDING

Leer elkaar beter kennen en begrijpen.

FUN

Er wordt altijd flink gelachen!

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button