fbpx
 

Retreat Persoonlijk Leiderschap

RETREAT | WEEK VAN PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Voor wie een aaneengesloten tijd uit wil trekken voor het vergroten van persoonlijk leiderschap. In 2021 organiseren we de cursus ook in één week, als retreat. Volledig verzorgd met eten en overnachtingen, zodat je er in helemaal in kunt duiken.

Deze data zijn beschikbaar:
– van 6 september tot en met 12 september 2021 (er is nog plek.)
– en van 3 januari tot en met 8 januari 2022 (er is nog plek.)

Er wacht je een warm onthaal in een sfeervolle kasteelboerderij. Je maakt kennis met vijf andere deelnemers, gelijkgestemden. Onze chef-kok bereidt in de keuken heerlijke maaltijden. Terwijl je vast je koffer in je kamer legt.

Vergroot je Persoonlijk Leiderschap

Je doet belangrijke inzichten en ervaringen op met concrete handvatten die je aangereikt krijgt. Om te weten waar jij werkelijk naar verlangt en daar prioriteit aan te kunnen geven. Ook leer je je grenzen te herkennen en je gezondheid en innerlijke rust te vergroten. Je leert hoe je sterk met tegenslagen omgaat, met meer zelfvertrouwen. Het ontdekken en loslaten van niet-helpende overtuigingen en gedachten zijn daar onderdeel van. Je moet vooral niets tijdens het retreat – behalve dan te ontdekken wat voor jou werkt, en waar jij voldoening van krijgt.

Maximaal zes deelnemers

Tijdens de retreat is er volop persoonlijke aandacht. Er doen namelijk maar zes deelnemers mee op 2 trainers. Op die manier is er letterlijk veel ruimte, maar ook voor vragen en persoonlijke voorbeelden. Om kennis echt te kunnen vertalen naar jouw dagelijkse praktijk. Vooraf plannen we graag een kennismaking met je in om te achterhalen waar wij je bij kunnen helpen.

Programma

De week omvat zes dagen met een energieke afwisseling van theorie, praktijk en ontspanning. Zodat de focus blijft en de thema’s goed binnenkomen. Iedere dag ontvang je kennis, bewustwording en praktische handvatten om op je eigen manier energie en persoonlijk leiderschap te vergroten. Door te doen wat werkt voor jou.

Een toegewijd team (twee trainers en één chef-kok) begeleidt je door deze magische week en de betekenisvolle veranderingen die daaruit voortkomen. Er is iedere dag ruim aandacht voor mindset – je manier van denken. We focussen op het bewust omgaan met stressvolle gedachten en emoties. Je beweegt dichter naar je eigen kern èn hebt aandacht voor je lichaam.

Accommodatie

Zes dagen met zes overnachtingen verblijf je in een heuse kasteelboerderij. Hierbij omgeven door natuur, een plekje in buitenlandse sferen, gewoon in ons eigen Nederland. De sfeervolle kasteelboerderij is van alle gemakken voorzien, met voor iedere deelnemer een eigen slaapkamer en badkamer. De hele week is compleet verzorgd, je wordt voorzien van heerlijk vers bereid eten en drinken.

Na de cursus

Na het retreat plant de trainer met iedere deelnemer vier individuele sessies in. Zodat je jouw belangrijkste inzichten extra goed kunt (en blijft) vertalen naar jouw dagelijkse praktijk en routine.

Cursist Esther: ``Niet alleen ervaar ik nu meer ontspanning en rust, maar ik heb ook een begin gemaakt met het loslaten van mijn perfectionisme.``

Meer weten?

Heb je interesse: neem contact op, dan sturen we je de brochure toe. Ook is het mogelijk direct een vrijblijvende kennismaking of Inspiratie Lunch in te plannen. Bekijk hier ook de data van de cursussen zonder overnachting. 

WAT LEVERT DEZE TRAINING JE OP?

WEERBAARHEID

Je bent veerkrachtiger, herkent je grenzen en geeft deze duidelijk aan.

VITALITEIT

Je bent je bewust van (wat je doet voor) je gezondheid, voelt je fitter en energieker.

POSITIEVE MINDSET

Je kunt beter dealen met niet-handige gedachten en emoties, en kunt deze gemakkelijker loslaten.

OVERZICHT

Je kent je prioriteiten, en weet ruis gemakkelijk te onderscheiden van voor jou belangrijke zaken.

MINDER STRESS

Je kunt beter relativeren en ontspannen, en handelt niet meer uit emoties.

MEER ENERGIE

Je herstelt niet alleen, maar je bouwt ook nieuwe energie(reserves) op.

MEER VERBINDING

Je kunt je beter verbinden met jezelf en degenen om jou heen.

MEER GELUK

Je ervaart meer vrijheid en geluk, en hebt meer zelfvertrouwen.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button