fbpx
 

Week Persoonlijk Leiderschap

RETREAT | WEEK VAN PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Voor wie een aaneengesloten tijd uit wil trekken voor het vergroten van persoonlijk leiderschap: in 2021 organiseren we de cursus ook in één week, als retreat, verzorgd met eten en overnachtingen, zodat je er in helemaal in kunt duiken. De persoonlijke sessies plannen we na de week in, zodat de voor jou belangrijkste acties en inzichten goed in je dagelijkse routine verankeren.

Deze organiseren we:
– van 6 september tot en met 12 september 2021
– en van 13 december tot en met 19 december 2021

Het gaat om zes overnachtingen, zondag na het ontbijt vertrekt iedereen weer naar huis.

Vergroot je Persoonlijk Leiderschap

Wil jij sterker in het leven staan met meer rust, zelfvertrouwen en geluk?

Naast belangrijke inzichten, doe je ervaringen op met concrete handvatten die je aangereikt krijgt. Om te weten waar jij werkelijk naar verlangt, daar prioriteit aan te kunnen geven, je grenzen te herkennen en je gezondheid en innerlijke rust te vergroten. Je leert hoe je sterk met tegenslagen omgaat, met meer zelfvertrouwen. Het ontdekken en loslaten van niet-helpende overtuigingen en gedachten zijn daar onderdeel van. Je moet vooral niets tijdens de cursus – behalve dan te ontdekken wat voor jou werkt, en waar jij voldoening van krijgt.

Maximaal zes deelnemers

De week is kleinschalig opgezet: er doen maximaal zes deelnemers mee. Op die manier is er veel ruimte voor vragen en persoonlijke voorbeelden. Om voor een ieder de kennis echt te kunnen vertalen naar de dagelijkse praktijk. Trainer Chantal maakt graag vooraf kennis met je.

Programma

De week omvat zes dagen met een energieke afwisseling van theorie, praktijk en ontspanning. Zodat de focus blijft en de thema’s goed binnenkomen. Iedere dag ontvang je alle kennis, bewustwording en praktische handvatten om op een eigen manier energie en persoonlijk leiderschap te bouwen. Door te doen wat werkt voor jou. Trainer Chantal begeleid je daarbij, een gasttrainer verzorgd het aanvullende/optionele programma.

Er is iedere dag ruim de aandacht voor mindset – je manier van denken – bewust omgaan met stressvolle gedachten, emoties èn ook je fysieke gezondheid. Naast het vaste programma zijn er een aantal activiteiten waar optioneel aan deelgenomen kan worden, zoals sporten in de morgen.

Accommodatie

Zes dagen met zes overnachtingen verblijf je in een heuse kasteelboerderij, omgeven door natuur, een plekje in buitenlandse sferen, gewoon in ons eigen Nederland. De sfeervolle kasteelboerderij is van alle gemakken voorzien, met voor iedere deelnemer een eigen slaapkamer en badkamer. De hele week is compleet verzorgd, je wordt voorzien van heerlijk vers bereid eten en drinken.

Na de cursus

Trainer Chantal plant met de deelnemers vier individuele coachingssessies in. Meer sessies zijn mogelijk in overleg. Bovendien kun je je opgeven voor een terugkom-ochtend.

Cursist Esther: ``Niet alleen ervaar ik nu meer ontspanning en rust, maar ik heb ook een begin gemaakt met het loslaten van mijn perfectionisme.``

Meer weten?

Heb je interesse: vul dan het formulier onderaan deze pagina in, dan houden we je op de hoogte. Kun je niet wachten? We organiseren ook met regelmaat een workshop ter kennismaking. Bekijk hier ook de data van de cursussen – cursusdagen verspreid over drie maanden. 

WAT LEVERT DEZE TRAINING JE OP?

WEERBAARHEID

Je bent veerkrachtiger, herkent je grenzen en geeft deze duidelijk aan.

VITALITEIT

Je bent je bewust van (wat je doet voor) je gezondheid, voelt je fitter en energieker.

POSITIEVE MINDSET

Je kunt beter dealen met niet-handige gedachten en emoties, en kunt deze gemakkelijker loslaten.

OVERZICHT

Je kent je prioriteiten, en weet ruis gemakkelijk te onderscheiden van voor jou belangrijke zaken.

MINDER STRESS

Je kunt beter relativeren en ontspannen, en handelt niet meer uit emoties.

MEER ENERGIE

Je herstelt niet alleen, maar je bouwt ook nieuwe energie(reserves) op.

MEER VERBINDING

Je kunt je beter verbinden met jezelf en degenen om jou heen.

MEER GELUK

Je ervaart meer vrijheid en geluk, en hebt meer zelfvertrouwen.

CONTACT OVER WEEK VAN PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Volledige naam*
Bedrijfsnaam
E-mail*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*

Velden met een * zijn verplicht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Doyo Trainingen.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button