fbpx
 

Omgaan met agressie

TRAINING | OMGAAN MET AGRESSIE

Hebben jouw collega’s veel direct contact met klanten, patiënten of burgers? Grote kans dat ze te maken kunnen krijgen met vervelende woordenwisselingen, intimidaties of agressie. Het is ongelofelijk prettig en deëscalerend om juist om dat soort momenten het hoofd koel te houden, te denken in oplossingen, maar vooral ook te weten wat je direct kunt doen om je eigen veiligheid te bewaken.

De training organiseerden we tot voor kort fysiek op locatie. Onder de corona-maatregelen hebben we ook een online training ontwikkeld, verzorgd door twee trainers. Zodat organisaties juist nu kunnen blijven inzetten op trainingen.

Waar gaan we mee aan de slag?

Deelnemers leren hoe agressie ontstaat en met welke verschillende vormen agressie je te maken kunt krijgen. We oefenen met het herkennen van iedere vorm en met de handvatten om situaties tot een veilig einde te brengen, voor de deelnemer en de agressor. We behandelen altijd actuele en relevante situaties, juist ook in corona-tijd.

Leren door kennis èn ervaring

Het is handig preventief te weten hoe je efficiënt en de-escalerend kunt handelen. En daarin geoefend te hebben. Leren door kennis, maar ook door zelf te ervaren. De training duurt ongeveer vier uur en is geschikt voor maximaal tien deelnemers. Het programma is enorm interactief en wisselt theorie af met praktijk. We oefenen in een veilige setting met acteur, met aandacht voor lichaamshouding en uitstraling, verbale en non-verbale communicatie, waarbij een ieder zijn of haar persoonlijke grenzen onderzoekt.

Training op maat

We verzorgen iedere training op maat, met relevante casussen. We kunnen de training verzorgen in een geschikte accommodatie in Barendrecht of Zevenbergen, maar het is ook mogelijk om dit InCompany te organiseren. Ook online via Teams of Zoom is een alternatief. Een terugkomdag is mogelijk om kennis kort te herhalen en praktijksituaties te oefenen.

OMGAAN MET AGRESSIE CONTACT

Volledige naam*
Bedrijfsnaam
E-mail*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*

Velden met een * zijn verplicht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Doyo Trainingen.

WAT LEVERT DEZE TRAINING JE OP?

KENNIS

Je weet precies hoe te reageren op agressie.

Vaardigheden

Je kunt jezelf adequaat in veiligheid brengen.

HOUDING

Je hebt goede non-verbale communicatie.

MINDER STRESS

Je ervaart minder stress in lastige situaties.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button