fbpx
 

Duurzame Inzetbaarheid

DUURZAME INZETBAARHEID | PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Met het actief vergroten van persoonlijk leiderschap helpen we organisaties die willen inzetten op duurzame inzetbaarheid: gezonde, veerkrachtige collega’s en verlaging van kort- en langdurig ziekteverzuim.

Antwoord op verlaging ziekteverzuim

We ontwikkelden een pragmatische cursus voor echte veranderingen op het gebied van het voorkomen van veel stress, ziekte en burn-outs. Door het actief vergroten van het persoonlijk leiderschap onder bezielende begeleiding. Waarmee je ook nog eens versneld je potentieel kunt benutten, als organisatie en als mens.

Win-Win

Vaak steken bedrijven het opleidingsbudget vakinhoudelijk in. Hoewel dat belangrijk is en niet vervangen moet worden, is investeren in duurzame inzetbaarheid een strategische keuze om op termijn veel kosten te besparen. Deelnemers hebben een leven lang baat bij het vergroten van het persoonlijk leiderschap en het creëren van misschien wel een hele nieuwe mindset, dat niet alleen zakelijk maar ook privé veel inspiratie, geluk en voldoening oplevert.

Kracht van mindset

Werken aan de mindset, je manier van denken, bewust omgaan met stressvolle gedachten en (negatieve) emoties èn je gezondheid, is de rode draad van de cursus. Je ontvangt alle kennis, bewustwording en praktische handvatten om op een eigen manier energie en persoonlijk leiderschap te bouwen. Door te doen wat werkelijk bij je past. De trainer zorgt voor de begeleiding om echte veranderingen op gang te brengen en houden.

Opzet van de cursus

De cursus omvat zes dagen, verspreid over een in overleg te bepalen periode, met een specifiek doel per dag. We verzorgen de cursus met alle benodigdheden in een comfortabele, unieke accommodatie, dichtbij het groen, dat van alle gemakken is voorzien. De groepen bestaan uit maximaal 6 deelnemers, waarbij er individueel gecoacht wordt. Bekijk hier de data van de open cursussen. 

Meer weten?

Vraag vrijblijvend onze brochure aan, mail ons je vraag of plan een telefonisch gesprek in. We organiseren met regelmaat een workshop ter kennismaking.

Het CBS meldde dat 16 procent van de werknemers burn-outklachten heeft. Volgens TNO loopt meer dan een miljoen mensen jaarlijks het risico op een burn-out. Wij helpen werknemers en werkgevers burn-outs te voorkomen.

WAT LEVERT DEZE TRAINING JE OP?

WEERBAARHEID

Je bent veerkrachtiger, herkent je grenzen en geeft deze duidelijk aan.

VITALITEIT

Je bent je bewust van (wat je doet voor) je gezondheid, voelt je fitter en energieker.

POSITIEVE MINDSET

Je kunt beter dealen met niet-handige gedachten en emoties, en kunt deze gemakkelijker loslaten.

OVERZICHT

Je kent je prioriteiten, en weet ruis gemakkelijk te onderscheiden van voor jou belangrijke zaken.

MINDER STRESS

Je kunt beter relativeren en ontspannen, en handelt niet meer uit emoties.

MEER ENERGIE

Je herstelt niet alleen, maar je bouwt ook nieuwe energie(reserves) op.

MEER VERBINDING

Je kunt je beter verbinden met jezelf en degenen om jou heen.

MEER GELUK

Je ervaart meer vrijheid en geluk, en hebt meer zelfvertrouwen.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP CONTACT

Volledige naam*
Bedrijfsnaam
E-mail*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*

Velden met een * zijn verplicht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Doyo Trainingen.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button