fbpx
 

Inspiratie Lunch

INSPIRATIE LUNCH

Op aanvraag organiseren we een Inspiratie Lunch voor directeuren, managers en andere professionals. Dit kan op een sfeervolle locatie in de buurt. Tijdens de Inspiratie Lunch krijgen de deelnemers een goede indruk hoe je op een effectieve manier kunt investeren in duurzame inzetbaarheid, ervaren zij de kracht van onze trainingen en maken zij gebruik van een heerlijke lunch. En dat alles in één uur tijd!

Aandacht voor duurzame inzetbaarheid

Goede professionals zijn de motor van de organisatie. Goed werkgeverschap is slim te investeren in duurzame inzetbaarheid van deze professionals. Ervoor te zorgen dat zij voldoende kansen hebben te werken aan hun fysieke en mentale gezondheid. Dat zij geen last ondervinden van de druk waar ze onder staan. Maar hen ook voldoende ontwikkelingsmogelijkheden te bieden. Zodat zij groeien in hun autonomie en in hun persoonlijk leiderschap. In die ontwikkeling begeleiden wij professionals.

Persoonlijk Leiderschap vergroten

Wat is Persoonlijk Leiderschap precies? En hoe kun je dit vergroten? Dat gaan de deelnemers laagdrempelig beleven, zien en horen. Een vervolg aan deze Inspiratie Lunch is mogelijk in de vorm van een Trainingsdag. Om er dieper in te duiken. Het voor jezelf toe te passen, èn te ervaren.

Voor meer informatie maken we een afspraak om kennis te maken. Lees ook meer over onze cursus en interactieve sessie.

WAT LEVERT DE INSPIRATIE LUNCH JE OP?

INSPIRATIE

Inspirerende verhalen die zorgen voor bewustwording.

TIPS

Concrete tips om je persoonlijk leiderschap te vergroten.

KENNIS

Meer kennis over het vergroten van duurzame inzetbaarheid.

FUN

Een heerlijke lunch. En er wordt altijd flink gelachen!

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button