fbpx
 

Duurzame Inzetbaarheid

DUURZAME INZETBAARHEID | PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Doyo Trainingen helpt professionals en werkgevers die willen inzetten op duurzame inzetbaarheid. Professionals doorbreken niet-helpende patronen in zeer kleine groep (vier tot zes deelnemers). We helpen hen gelijktijdig veerkrachtig met tegenslagen om te gaan en de werkelijke verlangens in kaart te brengen. Om de kracht en potentie die daarbij vrijkomen in te kunnen zetten.

Antwoord op verlaging ziekteverzuim

We ontwikkelden een pragmatische cursus voor echte veranderingen op het gebied van het voorkomen van veel stress en burn-outs. Door het actief vergroten van het persoonlijk leiderschap. 

Win-Win

Investeren in duurzame inzetbaarheid is voor werkgevers een strategische keuze om op termijn hoge (verzuim)kosten te besparen. Professionals hebben een leven lang baat bij het vergroten van het persoonlijk leiderschap. De inzichten en handvatten leveren niet alleen op het werk maar ook thuis inspiratie, rust en voldoening op.

Kracht van mindset

De rode draad is: werken aan de mindset, de eigen kracht zien en bewust leren omgaan met stressvolle gedachten. Daarbij hoort ook omgaan met (zwaardere) emoties en tegenslagen. De focus zit op overdracht, we begeleiden in kennis om te zetten naar ervaringen.

Opzet van de cursus

De cursus omvat zes dagen, verspreid over enkele maanden. Voorafgaand is het altijd mogelijk eerst langs te komen voor een vrijblijvende, persoonlijke oriëntatie. We verzorgen de cursus met alle benodigdheden in een comfortabele, inspirerende accommodatie. Altijd dichtbij het groen en van alle gemakken is voorzien. 

Kracht van kleinschaligheid

Een cursusgroep bestaat uit vier tot zes deelnemers. Daarnaast zijn er altijd twee individuele sessies die de professional samen met de trainer inplant. Daarmee begeleiden we bij de vertaling naar persoonlijke uitdagingen en omstandigheden.

Meer weten?

Je kunt hier alles lezen over de cursus. Plan via onderstaande button ook gelijk die afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Pas daarna hoef je besluiten je wel of niet aan te melden.

Het CBS meldde dat 16 procent van de werknemers burn-outklachten heeft. Volgens TNO loopt meer dan een miljoen mensen jaarlijks het risico op een burn-out. Wij helpen professionals en werkgevers burn-outs te voorkomen.

WAT LEVERT DIT PROGRAMMA JE OP?

WEERBAARHEID

Je bent veerkrachtiger, herkent je grenzen en geeft deze zo nodig duidelijk aan.

VITALITEIT

Je bent je bewust van je lichaam en hebt aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid.

POSITIEVE MINDSET

Je kunt beter dealen met niet-helpende gedachten en kunt deze gemakkelijker loslaten.

OVERZICHT

Je kent je prioriteiten. Zo weet je ruis gemakkelijk te onderscheiden van voor jou belangrijke zaken.

MEER INZICHT EN RUST

Je kunt beter relativeren en ontspannen. Als gevolg hiervan handel je niet meer uit emoties.

MEER ENERGIE

Je herstelt niet alleen, maar je bouwt ook nieuwe energie(reserves) op.

MEER VERBINDING

Je kunt je beter verbinden met jezelf en degenen om jou heen.

MEER GELUK

Je ervaart dagelijks meer vrijheid, voldoening en geluk en hebt meer zelfvertrouwen.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER WAT DOYO TRAININGEN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Call Now Button