Laden...

We verzorgen trainingen, workshops, cursussen, voorlichtingen, coachingstrajecten en adviezen op maat voor allerlei organisaties. Met de opdrachtgever stellen we aanbod op maat samen. Trainingen kunnen we 'in house' verzorgen. Verder verzorgen we ook trainingen en begeleiding van professionals (of train-de-trainers) om zelf effectief met uitdagingen in weerbaarheid en agressie om te gaan.

Cursus (mentale) weerbaarheid
Het doel van de cursus is meer zelfvertrouwen krijgen, grenzen aan kunnen geven en eigen keuzes maken. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere: lichaamstaal, grenzen ervaren, een eigen mening vormen, op een goede manier voor jezelf opkomen, trots zijn en intuïtie. De cursus is psychofysiek om de thema's goed te ervaren (en erover na te praten). Het is geen sport, maar comfortabele kleding is een must. De trainers staan de deelnemers bij in het ontdekken van hun eigen kwaliteiten en coachen op individuele wensen. Er kan een flinke dimensie aan de cursus gegeven worden, door de thema's omgaan met pesten, groepsdruk en agressie uitgebreid te behandelen. We geven de cursus in organisaties, of organiseren deze op locatie.

Workshop 'Richting geven aan je leven'
Hoe laat je je niet leiden door de waan van de dag of wat anderen vinden en verwachten? Mis je iets, maar weet je niet wat? Of durf je de stap niet te nemen om ervoor te gaan? We organiseren op aanvraag de workshop ‘Richting geven aan je Leven’. Op deze dag kunnen deelnemers zich laten inspireren, motiveren en antwoorden ontvangen op bovenstaande vragen. Afhankelijk van de duur van de workshop zijn de thema’s die aan bod komen: intuïtie, weerbaarheid, ‘wat wil ik?’ en ‘van plannen naar actie’. Het doel is meer zelfvertrouwen krijgen, grenzen aan kunnen geven en je eigen hart volgen. We werken met voorbeelden en gaan in op ieders persoonlijke behoefte. De cursus is grotendeels interactief. Dit kan op locatie.  

Workshop zelfverdediging
De workshop zelfverdediging voor volwassenen is een mix van mentale weerbaarheid en (bevrijdings)technieken met aandacht voor lichaamshouding, ademhaling en stevig staan. Afhankelijk van de grootte van de groep komen we met meer instructeurs. Duur en intensiviteit zijn bespreekbaar. 


Trainingen voor volwassenen


POSTADRES
Norbertusdreef 13
4797 EB, Willemstad NB
Email: info@doyotrainingen.nl


Arno Yarzagaray: 0634243650
Chantal Straver: 0647990738
BEZOEKADRES
Naam: Doyo
Adres: Kristallaan 25c
Zevenbergen

Op de kaart →


Trainers bij Doyo

Arno Yarzagaray
Trainer Weerbaarheid

Chantal Straver
Trainer Weerbaarheid

Michael Schellevis
Trainer Weerbaarheid

Erik Bruinhof
Trainer Weerbaarheid

Lisette Stoelman
Trainer Weerbaarheid

Aryonne van Gils
Trainer Weerbaarheid

Naomi Konings
Trainer Weerbaarheid

Nelliene Sint-Nieklaas
Trainer Weerbaarheid

Rinie Boutens
Trainer Weerbaarheid

Laura de Kroo
Trainer Weerbaarheid

Judith Redelijk
Trainer Weerbaarheid

Bezoekadres:

Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA