Laden...

In de trainingen die we geven hebben we als doel deelnemers structureel meer zelfvertrouwen te geven. Kinderen, maar ook volwassenen, die zelfvertrouwen hebben worden niet snel gepest, geven hun grenzen aan, durven nee te zeggen en weten altijd een goede oplossing te bedenken voor lastige situaties. Het vergroten van zelfvertrouwen is een realistisch doel, waar veel oefening voor nodig is en een andere manier van denken.

Hoe pakken we dat aan?
Het doel bereiken we door kleine stapjes te nemen. We focussen niet gelijk op het einddoel maar starten bij het begin, de basis. Het is te vergelijken met leren lopen. Door oefening behaal je resultaat. Zelfvertrouwen kan alleen groeien als je zelf ziet of ervaart wat er gebeurt als je iets presteert of durft waarin je mogelijk ander gedrag hebt vertoond. We werken met succeservaringen oftewel zelfwaargenomen competenties en hebben zoveel mogelijk als doel dat de deelnemers zelfontdekkend leren.

Welke methode gebruiken we?
Wat we hebben gemerkt, is dat de methodiek van te voren niet centraal staat. Het gaat om wat aansluit bij het kind. We gebruiken zowel Rots & Water, Marietje Kessels en methodes die we geleerd hebben op verschillende opleidingen in weerbaarheid en agressieregulatie (Movisie en NIVM). In de praktijk hebben we meer dan duizend kinderen getraind in hun weerbaarheid binnen het regulier en speciaal onderwijs. Het betrekken van ouders en begeleiders is altijd een belangrijk onderdeel. 


Weerbaarheids Trainingen

Trainingen voor senioren

$9

Meer informatie

Trainingen voor volwassenen

$9

Meer informatie

Trainingen voor jeugd

$9

  • 100,-,-
  • Jeugd
  • 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 14 jaar
Meer informatie

Train de Trainer

$9

  • 550,- ,-
  • BSO-begeleiders en leerkrachten
  • Volwassenen
Meer informatie

Laatste nieuws

Nu verliezen, later pieken

Zondag organiseerde Karate Moerdijk een groot toernooi. Jeugdige karateka’s van zes karatescholen waren uitgenodigd deel te nemen. Van te voren probeerden we alles te regelen en vooral ook te ondervangen. We deelden de kinderen zo eerlijk mogelijk in, op niveau, lengte en gewicht. We instrueerden coaches, vrijwilligers en scheidsrechters.…

Lees meer
Mooiste cadeau

Er zijn van die dingen waar je iets aan kunt doen. En van die dingen waar je helemaal niets aan kunt doen. 

Niet kunnen lopen
Zo’n negen jaar geleden stapte ik uit het vliegtuig van een vakantie in Aruba. Weer op Nederlandse bodem. Mijn voeten sliepen. De week erna nog steeds. En de week daarna tintelden mijn benen. De huisarts zei dat ik waarschijnlijk…

Lees meer
Als meisje van zeventien jaar

Uit 'Toen ik eindelijk durfde'.

Op Facebook zag ik laatst ‘before and after’-foto’s van een model dat er na tien jaar nog minstens zo fris en fruitig uitzag als vroeger. Zonder Photoshop. Het leek me een leuk experiment. Foto’s van tien jaar geleden opgraven en vergelijken met nu.

Ik bekijk de foto’s…

Lees meer
Meest gestelde vragen aan een karateka

Wat voel ik me ineens oud, ondertussen ben ik maar liefst twintig jaar karateka. In die tijd heb ik deze twee vragen het vaakst moeten beantwoorden:
‘doe je aan wedstrijden?’
en ‘wat is de kleur van je band?’
Iemand vroeg me ooit eens, wijzend naar mijn zwarte band: ‘is die echt?’
Ik snap dat wel. De zwarte band heeft ook iets magisch.

De waarde van…

Lees meer
Agenda
Bezoekadres:

Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA