fbpx

Wat werkt voor jou?

Wat werkt voor jou?

Onze trainers helpen mensen met het vergroten van hun persoonlijk leiderschap. Wat houdt dat nu eigenlijk in?

Je hèbt al persoonlijk leiderschap
Iedereen beschikt in zekere mate over persoonlijk leiderschap. Iedere dag maak je keuzes, al dan niet bewust. Je zorgt voor jezelf en misschien zelfs ook voor anderen. Je kunt je staande houden op je werk, thuis, waar dan ook. Misschien denk je met regelmaat na over waar je graag heen zou willen. En reflecteer je of datgene waar je nu zoveel tijd en energie aan besteedt ook echt bij je past.

Wat zou je anders willen?
Misschien kan het geen kwaad aan sommige gebieden – wat dat ook is voor jou – extra aandacht te besteden. Bijvoorbeeld meer tijd voor jezelf, jezelf eens op de eerste plaats zetten, hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe geef je op een duidelijke manier je grenzen aan? Hoe ga je om met je emoties en onrust als je opmerkingen van anderen persoonlijk opvat? Wat is jouw ideale balans in de dingen, privé-werk, gezond eten-traktaties, dingen die moeten-tijd voor jezelf?

Wat werkt voor jou?
Je fysieke gesteldheid, je mindset, je verbinding met anderen, de voldoening die je al dan niet ervaart. Het zijn slechts een paar onderdelen van persoonlijk leiderschap die we in de breedste zin behandelen, altijd met het oog op jou. Is iets een bevestiging, een moment van bewustwording of iets waar je echt een verandering in wilt maken? En ook daarin geldt: wat werkt voor jou? Wat heb jij nodig? Daar begint het vergroten van persoonlijk leiderschap. Vanuit Doyo Trainingen helpen we je met de bewustwording en het in de praktijk brengen van die veranderingen.

Heb je interesse? Laat het ons gerust weten of bekijk onze open cursus.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button