fbpx

Wat is persoonlijk leiderschap?

Wat is persoonlijk leiderschap?

Je persoonlijk leiderschap vergroten is jezelf in de breedste zin weerbaarder maken, op de vlakken waar jij dat nu nodig hebt.

Weten waar je voor staat
Persoonlijk leiderschap gaat om weten wie je bent, waar je voor staat, dat op een diep niveau accepteren en je daarnaar gedragen. Jezelf ten volste uitdrukken gaat het gemakkelijkst als je fysiek, mentaal en emotioneel goed voor jezelf zorgt, maar ook kijkt hoe je op organisatorisch vlak weet te prioriteren, duidelijk je grenzen kunt herkennen en aangeven en op een goede manier verbinding met anderen weet te maken.

Open blik
Dat vraagt om de motivatie die verantwoordelijkheid en commitment op je te nemen (en vervolgens te ervaren hoeveel leuker en gemakkelijker het leven kan zijn), maar ook om met een open blik naar jezelf te kijken.

Jezelf ontmoeten
De echte kracht zit in de kwetsbaarheid van die open blik. Door al je schilletjes, al je rollen, heen durven kijken. Jezelf ontmoeten. Weten hoe je in het leven wilt staat. En vanuit een nieuw bewustzijn dat ook daadwerkelijk doen, met alle praktische handvatten die je aangereikt krijgt. Natuurlijk mag je nog steeds opereren vanuit je rollen (ouder, werknemer, ondernemer, etc.) maar niet omdat je daar in je identiteit afhankelijk bent, vanuit vrije keuze.

Op een manier die bij je past.

Durf jij het aan?
Een bevrijding is wat het is. Dat durven we wel te stellen. Vanaf dag 1 gaan we dáár mee aan de slag. Op mentaal, fysiek èn praktisch niveau. Voor instant nieuwe energie. Durf jij het aan? Je bent van harte welkom in onze cursus Persoonlijk Leiderschap. Waar we je door dit hele proces heen begeleiden. We verwelkomen je graag.

Voor wie is de cursus?
Ja, natuurlijk voor een ieder die niet lekker in zijn vel zit, kampt met stress of zich niet voldoende raad weet met tegenslagen. Absoluut welkom! We helpen je graag. Maar de cursus gaat véél verder dan dat, en is in die zin interessant voor een ieder die zich op groter vlak wilt blijven ontwikkelen, bereid is met een kritische blik naar zichzelf te kijken en juist dáárdoor te zien (en uiteindelijk te ervaren) waarin je nog kunt groeien in je persoonlijk leiderschap en hoeveel invloed dat heeft op je levensgeluk.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button