fbpx

Wat is persoonlijk leiderschap?

Wat is persoonlijk leiderschap?

Je persoonlijk leiderschap vergroten is jezelf in de breedste zin weerbaarder maken, op de vlakken waar jij dat nu nodig hebt.

Weten waar je voor staat
Persoonlijk leiderschap gaat om weten wie je bent, waar je voor staat, dat op een diep niveau accepteren en je daarnaar gedragen. Jezelf ten volste uitdrukken gaat het gemakkelijkst als je fysiek, mentaal en emotioneel goed voor jezelf zorgt, maar ook kijkt hoe je op organisatorisch vlak weet te prioriteren, duidelijk je grenzen kunt herkennen en aangeven en op een goede manier verbinding met anderen weet te maken.

De echte kracht
Dat lijkt enorm veel, maar dat kan met één stapje tegelijk. Te beginnen met je voor jezelf verantwoordelijk te maken (en vervolgens te ervaren hoeveel leuker en gemakkelijker het leven kan zijn), maar ook met een open blik naar jezelf te kijken. Daar zit de echte kracht. Door al je rollen heen durven kijken. Jezelf zien. Weten hoe je in het leven wilt staat. En vanuit een nieuw bewustzijn dat ook daadwerkelijk doen, met alle praktische handvatten die je aangereikt krijgt. Natuurlijk mag je nog steeds opereren vanuit je rollen (ouder, werknemer, ondernemer, etc.) maar niet omdat je daar in je identiteit afhankelijk bent, vanuit vrije keuze.

Op een manier die bij je past.

Mentaal, fysiek en praktisch
Een bevrijding is wat het is. Vanaf cursusdag 1 gaan we dáármee aan de slag. Op mentaal, fysiek èn praktisch niveau. Voor direct nieuwe energie.

Voor wie is de cursus?
Ja, natuurlijk voor een ieder die kampt met stress of zich niet voldoende raad weet met tegenslagen. Absoluut welkom! We helpen je graag. Maar de cursus gaat véél verder dan dat, en is interessant voor een ieder die zich op groter vlak wil blijven ontwikkelen, bereid is met een kritische blik naar zichzelf te kijken en juist daardoor te zien waarin je nog kunt groeien in je persoonlijk leiderschap en hoeveel invloed dat heeft op je levensgeluk. En dat ook precies zo te ervaren.

Een voorproefje?
We verzorgen ook activerende workshops. Op open inschrijving en incompany.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button