fbpx

Wat is belangrijk voor jou?

Wat is belangrijk voor jou?

Wil je verder met je persoonlijke ontwikkeling, veerkrachtig zijn bij tegenslagen, en in je dagelijkse leven meer rust, geluk en ontspanning ervaren? Op een manier die inspirerend, motiverend, maar vooral ook praktisch en effectief is? Dan ben je vast op zoek naar de Cursus Persoonlijk Leiderschap.

Meer zelfvertrouwen en veerkracht
In 6 cursusdagen verspreid over 3 maanden begeleid ik je stap voor stap in het meer prioriteit geven aan wie jij bent en wat voor jou belangrijk is. En ga je aan de slag met wat jij nodig hebt om jouw zelfvertrouwen en algehele veerkracht te vergroten. Het ontdekken en loslaten van niet-helpende overtuigingen en gedachten zijn daar onderdeel van.

Om vanuit een sterke basis met een breder perspectief te kunnen doen wat jij graag wilt doen, op een manier die bij je past.

In een klein groepje gelijkgestemden
Dat doe je in een kleine cursusgroep van 4 tot 6 deelnemers. Mensen die net als jij toe zijn aan verdieping. Nieuwsgierig en kritisch zijn, bereid tot actie over te gaan. Juist niet alleen maar in het denken verstrikt willen blijven. Gevoelig voor wat anderen van hen nodig hebben, hun grenzen beter willen leren stellen en nu eens hun eigen behoeften willen onderzoeken. Een groepje gelijkstemden, met voor een ieder een eigen tafel.

Individuele sessies
Iedere cursusdag worden theorie en zelf ervaren in de praktijk afgewisseld, binnen en buiten in de natuur. Met een heerlijke lunch en versnaperingen inbegrepen. Tussen de cursusdagen in kun je gebruik maken van individuele coachingssessies. Op vrijdag 30 oktober start de volgende cursus, in Barendrecht. Heb je interesse? Lees hier meer informatie, en neem gerust ook contact op voor een persoonlijke kennismaking.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button