fbpx

Wat is belangrijk voor jou?

Wat is belangrijk voor jou?

Wil je verdieping in je persoonlijke ontwikkeling, veerkrachtig zijn bij tegenslagen, en in je dagelijkse leven meer rust, geluk en ontspanning ervaren? Op een manier die inspirerend, motiverend, maar vooral ook praktisch en effectief is? Dan ben je vast op zoek naar de cursus Persoonlijk Leiderschap. 

Meer zelfvertrouwen en veerkracht
In 6 cursusdagen begeleid ik je stap voor stap in het meer prioriteit geven aan wie jij bent en wat voor jou belangrijk is. En ga je aan de slag met wat jij nodig hebt om jouw zelfvertrouwen en algehele veerkracht te vergroten. Het ontdekken en loslaten van niet-helpende overtuigingen en gedachten zijn daar onderdeel van. Om vanuit een sterke basis met een breder perspectief te kunnen doen wat jij graag wilt doen.

Dat doe je in een kleine cursusgroep van 4 deelnemers:

Een groepje gelijkgestemden
Mannen en vrouwen die de moed en bereidwilligheid hebben buiten hun comfortzone te gaan, voor betekenisvolle veranderingen. Die al wat hebben meegemaakt en toe zijn aan verdieping in hun ontwikkeling. Nieuwsgierig, kritisch, bereid tot actie over te gaan. Juist niet alleen maar in het denken verstrikt willen blijven. Gevoelig voor wat anderen van hen nodig hebben, hun grenzen beter willen leren herkennen, maar nu vooral hun eigen behoeften, kern en dromen willen onderzoeken.

Individuele sessies
Iedere cursusdag worden theorie en zelf ervaren in de praktijk afgewisseld, binnen en buiten in de natuur. Met een heerlijke lunch en versnaperingen inbegrepen. Ook kun je gebruik maken van individuele coachingssessies. De komende tijd organiseren we cursussen in Barendrecht, Klaaswaal, Bergen op Zoom en Lage-Mierde. Heb je interesse? Lees hier meer informatie, en neem gerust ook contact op voor een persoonlijke kennismaking.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button