fbpx

Waarom een cursus persoonlijk leiderschap?

Waarom een cursus persoonlijk leiderschap?

Vanaf september/oktober kun je weer deelnemen aan deze cursus om actief je persoonlijk leiderschap te vergroten. Maar… waarom zou je dat doen?

Wat levert het op?
Je bent je iedere cursusdag meer bewust van je eigen overtuigingen, gedachten, emoties en (aangeleerde) gedragingen. Je leert hier op een goede manier mee te dealen, uiting aan te geven, en zelfs sturing aan te geven.

We behandelen thema’s die je fysieke gezondheid ten goede komt, waar je naar eigen kunnen mee aan de slag gaat, èn je ervaart hoe lichaam en geest bijzonder veel invloed op elkaar hebben.

Bovenal ontdek je meer over jezelf, en krijg je over de hele linie de handvatten om prioriteit te geven aan wat voor jou belangrijk is, je grenzen te herkennen en te stellen. En kun je meer en meer voor jezelf staan omdat je weet wie je in de kern bent naast alle rollen van alledag.

Je doet veel inzichten op en verbreed je perpectief. Thema’s als omgaan met tegenslagen, perfectionisme, vertrouwen en vrijheid worden uitgebreid behandeld. Je ziet en ervaart de impact die je op jezelf hebt, de impact die anderen op je hebben en andersom.

Wat kun je verwachten? 
Je duikt 3-4 maanden in de materie van persoonlijk leiderschap. In 6 cursusdagen krijg je veel kennis en praktische handvatten aangereikt èn doe je al psychofysieke ervaringen op. Dit laatste klinkt misschien spannend, maar het houdt niets meer in dan dat je juist ook op een andere manier met de materie aan de slag gaat, zonder dat je direct hoeft te sporten.

Ik verzorg de cursusdagen op een fijne accommodatie met heerlijk eten en drinken, in een klein groepje van 4 tot maximaal 6 deelnemers. Buiten de cursusdagen om ga je aan de slag met datgene wat jou het meeste oplevert. Dat is voor iedereen anders. In de 4 individuele coachingsessies begeleid ik je juist ook daarin.

Al met al leg je in de cursus een sterke fundering, waarna je een langere tijd actief je persoonlijk leiderschap kunt blijven vergroten, en: dat is iets waar je de rest van je leven de vruchten van plukt.

Hoe hebben anderen de cursus ervaren? 
Lees hier het verhaal van Esther en hier het verhaal van Antal.

Doet de trainer zelf alles 100% perfect?
Nee hoor. Perfect zijn is nooit het doel. Ik ben gewoon mezelf, en ik ben niet bang mijn lessen met je te delen. Als voorbeelden, niet vanuit ego. Vanuit de intentie je daadwerkelijk verder te brengen. Ik stimuleer en help je je eigen waarheid te vinden, dat wat voor jou werkt.

Wanneer, waar en hoe?
Heb je interesse? Lees hier meer over de cursussen die eraan komen. Maar neem vooral ook gerust even contact op als je vragen hebt of kennis wilt maken. Je bent van harte welkom.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button