fbpx

Waar verlang je naar?

Waar verlang je naar?

Wat was mijn verlangen? Ik wilde vooral graag lichter leven, onbezorgder, meer plezier ervaren. Vrijer zijn. Niet vast in die dagelijkse stroom van gedachten en ‘moeten’. En vooral niet constant bezig zijn met wat anderen denken of vinden. Ik wilde niet meer piekeren voor het slapen gaan. Minder automatisch naar suiker grijpen.

Ik besefte me dat er in de basis iets moest veranderen.

En nu? Ik voel me gefocust, weet wat ik wil en waar mijn prioriteiten liggen. Ik ben me heel bewust van mijn lichaam, hoe ik me voel. Ik weet waar mijn gedachten en emoties vandaan komen, maar vooral ook hoe ik ze weer los kan laten als ze me niet dienen. Ik voel me werkelijk iedere dag gelukkig, en ervaar een goede balans in werk en ontspanning, balans in voor mezelf zorgen en soms ook wat laten gaan.

Het verlangen naar verandering kan een enorme motivatie zijn. Om eens goed onder de loep te nemen waarom je doet wat je doet, en te begrijpen wat voor jou echt belangrijk is.

Dat vraagt enige tijd en energie, maar levert je op de lange termijn zóveel op. En misschien is het ook weleens een goed idee, eindelijk eens stil te staan en tijd en energie aan jezelf te besteden. Ben je klaar voor verandering, wil je actief je persoonlijk leiderschap vergroten en zie je het zitten dat stapsgewijs te doen, met bijzonder veel persoonlijke aandacht (maximaal 6 deelnemers per groep) in een relaxte accommodatie middenin de natuur?

Heb je interesse? Neem gerust contact met me op voor meer informatie en/of een persoonlijke kennismaking.

Startdata 2020
– 30 oktober in Barendrecht (Yogastudio).
– 15 januari in Barendrecht (Yogastudio).
– 8 februari in Lage-Mierde (eco boerderij).
– 15 april in Bergen op Zoom (Villa Heidetuin).

P.S. Wist je dat veel werkgevers deze cursus vergoeden in het kader van duurzame inzetbaarheid?

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button