fbpx
 

Waar verlang je naar?

Waar verlang je naar?

Wie ben je en waar verlang je naar? Belangrijke vragen waar je wellicht niet dagelijks bij stil staat. En misschien ook wel niet genoeg gehoor aan geeft. Het kennen van de antwoorden erop, èn daar prioriteit aan geven, heeft namelijk enorm veel impact op jouw leven.

Het is de basis van onze cursus persoonlijk leiderschap. Waarin je alle handvatten aangereikt krijgt om dat in de praktijk vorm te geven – en daarnaar te kunnen blijven prioriteren. Bekijk hieronder de video waarin trainer Chantal daar meer over vertelt.

Vind je het nog lastig de vraag ‘waar verlang je naar?’ te beantwoorden? Geeft helemaal niets. In de cursus helpen we je juist met het vinden van dat antwoord. Als je nieuwsgierig bent, kun je altijd vrijblijvend een kennismaking met één van onze trainers inplannen. Zo weten we zeker dat de cursus en de trainer bij jou wensen aansluiten.

Over de cursus Persoonlijk Leiderschap

In de cursus doe je inzichten en ervaringen op met concrete handvatten die je aangereikt krijgt. Om te weten waar jij werkelijk naar verlangt, daar prioriteit aan kunt geven, je grenzen herkent n en je gezondheid en innerlijke rust vergroot. Je leert hoe je sterk met tegenslagen omgaat, met meer zelfvertrouwen. Het ontdekken en loslaten van niet-helpende overtuigingen en gedachten zijn daar onderdeel van. Je moet vooral niets tijdens de cursus – behalve dan te ontdekken wat voor jou werkt, en waar jij voldoening van krijgt.

We hebben ook een brochure!

Vraag hier vrijblijvend de brochure aan. In de mail ontvang je direct de prijsindicatie. Data en locaties vind je hier.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button