fbpx

Waar klopt jouw hart sneller van?

Waar klopt jouw hart sneller van?

We staan iedere dag op, werken ons een slag in de rondte om de to-do-lijst af te krijgen, en gaan dan weer slapen. We doen wat iedereen doet, want zo hoort het, toch? En ondertussen vragen we ons niet af waar ons hart werkelijk sneller van gaat kloppen. Waar we energie van krijgen. Of we zin hebben in het leven. Blij zijn met onszelf.

Dat kan echt heel anders. Welkom bij de cursus Persoonlijk Leiderschap. Op donderdag 28 mei gaat deze weer van start in het prachtige Villa Heidetuin in Bergen op Zoom. Weg van de drukte van alledag. De focus op jou.

De cursus wordt verzorgd door ons, trainers Chantal en Roel. We kunnen niet wachten jouw progressie te zien. Fysiek en mentaal. Met je stil te staan bij de grotere vragen in het leven. Ervaar jij voldoening? Zorg je goed voor jezelf? Doe je iets waarvan je hart in vuur en vlam staat? Ga met ons aan de slag voor meer energie, een groter bewustzijn en een positieve mindset. Weg met stress en gepieker. Welkom lichter leven!

Oh ja: we zijn vooral lekker concreet, no-nonsense. Met praktische handvatten. Daadwerkelijke veranderingen. Niet alleen kennis opdoen, vooral ook ervaringen. Zodat je sneller weet wat voor JOU werkt. Vandaar dat we met twee trainers in kleine groepjes werken: we gaan voor optimaal individueel persoonlijk leiderschap.

Benieuwd wat je kunt verwachten van deze zesdaagse cursus? Stuur ons gerust vrijblijvend een bericht als je de brochure wilt ontvangen. We zorgen ervoor dat je een persoonlijk leiderschap creëert waar je een leven lang de vruchten van plukt.

Esther de Groot
blogger@doyotrainingen.nl

Blogger met liefde voor persoonlijke ontwikkeling.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button