fbpx
 

Vrijheid ervaren

Vrijheid ervaren

In het verleden heb ik heel wat kampen georganiseerd – toen vanuit de karateschool. Dol ben ik op die kampsfeer. De magie van helemaal buiten het gewoon van alledag. In de natuur, weg van alle drukte. Ultieme vrijheid ervaren. Compleet in het moment. Met kamptrek aan tafel gaan. De ontspannen sfeer. Waar je ook kijkt, blije gezichten, en mensen die diep met elkaar in gesprek zijn.

Wat als ik dat kampgevoel, nu eens verplaats naar een – nog steeds groene – huiselijke, authentieke en comfortabele boerderij. Een week met overnachting waarin je compleet op kunt gaan in de cursus persoonlijk leiderschap. Een week voor jou. Waarin je verder niets moet. Met maximaal vijf gelijkgestemden. En drie trainers. Met de lekkerste geuren uit de keuken.

Voldoening en vrijheid ervaren.

Waar je duikt in iets wezenlijks: jezelf. Daar eens echt de tijd voor neemt. Te zien waar je vandaan komt, waar je nu staat, hoe je de dingen anders zou kunnen doen en zien – de manier vinden die bij je past. Ervaren wat voor jou werkt. En vervolgens het pad uitzet naar dat waar je hart werkelijk harder van gaat kloppen. Terwijl je leert meer en meer uit je hoofd te komen en te leven in het nu. Voldoening en vrijheid ervaren.

De accommodatie is zo ruim opgezet, dat dat veilig kan, vrij van Corona. Een cadeau aan jezelf, een investering voor het leven.

Ga mee op kamp! Om daarna ook in je dagelijkse leven los te zijn van beperkingen en veel meer vrijheid te ervaren. Een toegewijd team (twee trainers, host en kok) begeleidt je door deze magische week, en de betekenisvolle veranderingen die daaruit voortkomen.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button