Laden...

Coaching (één-op-één)

We coachen leerkrachten die hulp kunnen gebruiken met tegengaan van pesten, agressief gedrag, fysieke aanvallen, autoriteit of een lastige groepsdynamiek.

Coaching voor leerkrachten
Steeds vaker zijn we ook te vinden in scholen die ons benaderd hebben met een specifieke vraag of situatie waar leerkrachten op dat moment mee te dealen hebben. Iedere klas is weer anders en van leerkrachten wordt behoorlijk veel gevraagd. Extra hulp en coaching zorgt vaak voor nieuwe inzichten, waardoor de dynamiek van de klas verbetert. Leerkrachten halen er op de lange termijn veel voordeel uit door met een andere bril naar leerlingen en de groep te kijken en praktische tips op het gebied van mentale en fysieke weerbaarheid. Het doel is altijd meer rust in de klas, voor zowel de leerkracht als de klas. Onze trainers trainen teams, maar coachen ook individuele leerkrachten. 

We verzorgen training en coaching op maat
We onderzoeken wat er daadwerkelijk nodig is en ontwerpen daarop ons programma, in nauw overleg, afhankelijk van en in overeenstemming met het beschikbare budget. Dit kan een mix zijn van ons aanbod of bijvoorbeeld enkel een coachingstraject of een cursus in weerbaarheid.

We matchen de juiste trainer voor de opdracht

Al onze trainers zijn opgeleid tot trainer weerbaarheid, maar variëren sterk in achtergrond. Op die manier kunnen we uitdagingen in weerbaarheid in de breedste zin van het woord aanpakken: van verminderd (mentale) weerbaar, pestgedrag tot aan agressie en geweld. 


Welke type onderwijs
Onze trainers zijn inzetbaar op ieder soort onderwijsinstelling, in elke leeftijdscategorie.

Preventief en in de hitte van de strijd
We gaan met groepen aan de slag waar kinderen, jongeren of jongvolwassenen nog te vaak zelfvertrouwen en assertiviteit missen, niet hun eigen mening durven geven of pesten/gepest worden. We hebben ook ervaring met groepen waarin totaal alle veiligheid werd gemist en er veel agressie en geweld was.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, zodat we de kinderen/jongeren op uw school, maar ook de leerkrachten, dat juiste steuntje in de rug kunnen geven. 


Coaching (één-op-één)
  • Leerkrachten
  • in overleg
  • in overleg
  • in overleg

Contact over Coaching (één-op-één)

POSTADRES
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl

Arno Yarzagaray: 0634243650
Chantal Straver: 0647990738
BEZOEKADRES
Naam: Doyo
Adres: Zuideinde 44
, Barendrecht

Op de kaart →


Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA