Laden...
Voor Leerkrachten

We coachen leerkrachten die hulp kunnen gebruiken met tegengaan van pesten, agressief gedrag, fysieke aanvallen, autoriteit of een lastige groepsdynamiek.

Coaching voor leerkrachten
Steeds vaker zijn we ook te vinden in scholen die ons benaderd hebben met een specifieke vraag of situatie waar leerkrachten op dat moment mee te dealen hebben. Iedere klas is weer anders en van leerkrachten wordt behoorlijk veel gevraagd. Extra hulp en coaching zorgt voor nieuwe inzichten. Leerkrachten leren door met een andere bril naar leerlingen (met een specifieke uitdaging) en de groep(sdynamiek) te kijken en ontvangen direct praktische tips op het gebied van mentale weerbaarheid of agressieregulatie. Het doel is altijd meer rust in de klas, voor zowel de leerkracht als de klas. Onze trainers trainen teams, maar coachen ook individuele leerkrachten. 

We verzorgen training en coaching op maat
We onderzoeken wat er daadwerkelijk nodig is en ontwerpen daarop ons programma, in nauw overleg, afhankelijk van en in overeenstemming met het beschikbare budget. Dit kan een mix zijn van ons aanbod of bijvoorbeeld enkel een coachingstraject of een cursus in weerbaarheid.

We matchen de juiste trainer voor de opdracht

Al onze trainers zijn opgeleid tot trainer weerbaarheid, maar variëren sterk in achtergrond. Op die manier kunnen we uitdagingen in weerbaarheid in de breedste zin van het woord aanpakken: van verminderd (mentale) weerbaar, pestgedrag tot aan agressie en geweld. 


Welke type onderwijs
Onze trainers zijn inzetbaar op ieder soort onderwijsinstelling, in elke leeftijdscategorie.

Preventief en in de hitte van de strijd
We gaan met groepen aan de slag waar kinderen, jongeren of jongvolwassenen nog te vaak zelfvertrouwen en assertiviteit missen, niet hun eigen mening durven geven of pesten/gepest worden. We hebben ook ervaring met groepen waarin totaal alle veiligheid werd gemist en er veel agressie en geweld was.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, zodat we de kinderen/jongeren op uw school, maar ook de leerkrachten, dat juiste steuntje in de rug kunnen geven. 


Weerbaarheids Trainingen

Omgaan met Agressie

$9

Meer informatie

Coaching (één-op-één)

$9

Meer informatie

Omgaan met Sociale Media

$9

Meer informatie

Teambuilding

$9

Meer informatie

Contact over Voor Leerkrachten

POSTADRES
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl

Arno Yarzagaray: 0634243650
Chantal Straver: 0647990738
BEZOEKADRES
Naam: Doyo
Adres: Zuideinde 44
, Barendrecht

Op de kaart →


Laatste nieuws

3 fasen van persoonlijk leiderschap
3 fasen van persoonlijk leiderschap

Wanneer je voor een baas werkt, is het heel gemakkelijk je te laten leiden. Iemand anders zegt wat je moet doen of zet in ieder geval een bepaalde verwachting neer en jij probeert daaraan te voldoen.   

Dit kan heel comfortabel aanvoelen in je werk en in je leven. Je hoeft immers zelf niet te veel na te denken over de gevolgen. Je bent uitvoerder…

Lees meer
Zo stel je prioriteiten
Zo stel je prioriteiten

Prioriteiten stellen is niet altijd gemakkelijk. Hoe vaak betrap jij jezelf erop dat je toch met iets bezig bent dat niet belangrijk voor je is? In dit artikel geven we je 6 tips om de juiste prioriteiten te leren stellen. 

Wat betekent prioriteiten stellen?
Prioriteiten stellen betekent ook wel voorrang geven aan iets. Zo…

Lees meer
Ook dat is leiderschap
Ook dat is leiderschap

Blog van oprichter Chantal
In mijn eigen struggles, eerder rondom werk, later rondom mijn gezondheid, heb ik ontdekt dat je niet al je hoop en vertrouwen enkel op autoriteiten moet vestigen. Jezelf overleveren aan anderen, alles voor je laten bepalen, creëert slachtofferschap. Denk jij weleens: "Waarom overkomt me dit nou?" Nou, waarom maak je niet jezelf autoriteit?…

Lees meer
Dit is wat mij geholpen heeft
Dit is wat mij geholpen heeft

Blog van oprichter Chantal
Niet een klein beetje enthousiast. Vastbesloten. Toegewijd. Aan mijn levensproject dat we via Doyo Trainingen uitrollen. Waarvoor ik ‘s ochtends 5.00 uur mijn bed uit kom.

Mijn eigen proefpersoon
Waarvan ik weet en compleet overtuigd ben, dat juist dit project, dit programma, zoveel levens zoveel beter maakt. En ziekteverzuim…

Lees meer
Agenda
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA