Laden...
Voor scholen
Cursus weerbaarheid en agressieregulatie
Scholen (basis en middelbaar) die extra aandacht voor weerbaarheid en/of agressieregulatie willen, zijn bij ons op het goede adres. We helpen leerlingen omgaan met pesten en groepsdruk en leren hen op een goede manier voor zichzelf op te komen. Kinderen op het basisonderwijs bereiden we voor op de middelbare schooltijd. Onze trainers zijn opgeleid in meerdere methodieken: o.a. Rots en Water, Respons. De trainingen zijn psychofysiek: leren door te ervaren en bewegen. Afhankelijk van de vraag bespreken we de duur en de intensiteit van de lessenreeks. Leerkrachten zijn van harte uitgenodigd bij de lessen aanwezig te zijn, voor extra bestendiging van de kennis en afspraken die met de leerlingen gemaakt zijn.

Projecten: weerbaar èn sportief
We organiseren projecten voor basis- en middelbare scholen. Hierbij verzorgen we meerdere lessenreeksen weerbaarheid (en/of agressieregulatie) per school, waarbij we leerlingen helpen om te gaan met pesten, groepsdruk en agressie en op een goede manier voor zichzelf leren opkomen. Daarnaast enthousiasmeren we de kinderen (meer) te sporten, doordat de trainingen psychofysiek zijn ingestoken en we contact maken met lokale sportverenigingen die in het project willen participeren. Dit gaat in samenwerking met de gemeente en eventuele buurtsportcoaches. We nemen de projectorganisatie hierbij in eigen hand, stemmen de planning en evaluaties af met de school en verzorgen ook de communicatie (flyers e.d.) voor de ouders. Optioneel kan ook gedacht worden aan ouderavonden. Voor meer informatie sturen we een op maat gemaakt projectplan toe en komen we graag langs om deze toe te lichten.

Subsidie
Onze activiteiten zijn Gezonde School activiteiten: scholen die een Gezonde School willen worden of zijn, kunnen in aanmerking komen voor een subsidie vanuit het Ministerie. Ook zijn gemeenten vaak bereid mee te werken en soms ook tot financiële steun over te gaan. 

Coaching voor leerkrachten
Steeds vaker zijn we ook te vinden in scholen die ons benaderd hebben met een specifieke vraag of situatie waar leerkrachten op dat moment mee te dealen hebben. Pesten, agressief gedrag, fysieke aanvallen, autoriteit en een lastige groepsdynamiek kunnen redenen zijn om bij ons aan te kloppen. Iedere klas is weer anders en van leerkrachten wordt behoorlijk veel gevraagd. Extra hulp en coaching zorgt vaak voor veel nieuwe inzichten, waardoor de dynamiek van de klas verbetert. Leerkrachten halen er op de lange termijn veel voordeel uit om de werkwijze (iets) aan te passen. Het zorgt bovendien voor meer rust, voor zowel de leerkracht als de klas. Onze trainers trainen teams leerkrachten, maar coachen ook individuele leerkrachten. 

Mail ons gerust voor meer informatie, dan nemen we contact op.  
 

Weerbaarheids Trainingen

Laatste nieuws

Wat doet Doyo Trainingen nu eigenlijk?
Wat doet Doyo Trainingen nu eigenlijk?

Je kunt onze hele website er op nalezen, natuurlijk! Maar hier even in één minuutje de samenvatting door trainer en mede-oprichter Chantal. Mail ons gerust als je graag meer wilt weten over een specifieke training. Voor iedere doelgroep en opdrachtgever maken we programma's op maat, waarbij behoefte, duur en intensiteit vrijwel altijd varieren.…

Lees meer
Samenwerking Yulius
Samenwerking Yulius

Trots zijn we op onze samenwerking met Yulius Onderwijs, locatie Barendrecht. Voor meer dan tien groepen verzorgen we een 'Doyo Dag', waarbij we trainingen in weerbaarheid afwisselen met sport en spel. Onze trainers werken daarbij samen met een pedagoog van Yulius en proberen de samenwerking en dynamiek in de klas te verbeteren. 

Scholen…

Lees meer
Masterclass Empowerment
Masterclass Empowerment

Voor sterkere vrouwen. 

Wil je graag meer lucht, relativeringsvermogen en positieve energie?
Wil je op tijd je grenzen herkennen en stellen, thuis en op het werk?
Wil je met meer zelfvertrouwen om kunnen gaan met lastige situaties? 
En wil je graag aan het nadenken worden gezet over keuzes maken en je eigen pad volgen?

Mentale weerbaarheid

Lees meer
Cursussen in Drunen
Cursussen in Drunen

In samenwerking met EasyFit Drunen organiseren we vanaf donderdag 31 mei een cursus weerbaarheid voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en een cursus zelfverdediging voor vrouwen. Beide cursussen hebben als doel het zelfvertrouwen te vergroten, op een goede manier voor jezelf leren opkomen en grenzen te herkennen en stellen. Naast het werken aan de…

Lees meer
Agenda
Bezoekadres:

Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA