Voor werkgevers en professionals

Trainingen voor professionals, weg van de werkplek, programma's met impact

Programma zelfontwikkeling

6 trainingsdagen op locatie, verspreid over 3 maanden

Versterk jezelf in de kern, op een plek die als thuis voelt. We vertalen inspirerende kennis naar het ‘hoe’, naar de praktijk. Zodat je het daadwerkelijk toe gaat passen in je dagelijks bestaan. Daar ontstaan de mooiste en interessantste ontdekkingen. Je bent je steeds meer bewust van jezelf, en wat je verder helpt. Stap voor stap begeleiden we je naar echte verandering.

Training omgaan met agressie

Training incompany of op locatie

Heb je op je werk weleens te maken met frustratie of zelfs agressie van een ander? Deze training helpt je daar mee omgaan. We oefenen met voor jou herkenbare voorbeelden. Om ontvlammende situaties te deëscaleren. Je weet wat je moet doen, je staat stevig in je schoenen, kunt met zelfvertrouwen handelen en zorgen voor jouw veiligheid en die van anderen.

TeamDag

Training op locatie

Een inspirerend programma dat jouw team versterkt en verder brengt. Ongestoord op een comfortabel hutje op de hei, waar je tussendoor ook de benen strekt. Deze dag is het moment om knopen door te hakken, een heldere visie te ontwikkelen en na te denken over concrete vervolgstappen.

Interactieve sessie

Compacte training / dagdeel incompany of op locatie

Toegankelijke kennismaker met persoonlijke ontwikkeling. Een compacte training, waarbij het onderwerp afgestemd is op de groep collega’s. Met eye-openers en nuchtere, praktische toepasbaarheid in een ontspannen setting. Een sessie vanaf al anderhalf uur geeft inzicht en een uplifting energie.