fbpx
 

Voelen tot in je vezels

Voelen tot in je vezels

Jaren geleden wenste ik licht en lucht. Een aantal gebeurtenissen hadden een diepe impact op me hadden gemaakt en ik wist dat ik ongelofelijk veel tijd in mijn eigen hoofd spendeerde. Niet in het hier en nu. Een piekeraar was ik. Elke nacht sliep ik slecht en ik had continue trek in zoet. Onlosmakelijk verbonden met het feit dat ik bijzonder gevoelig ben voor interne en externe prikkels. Ik kon goed voor mezelf opkomen.

Maar voelde me in essentie niet altijd weerbaar.

Het werd mijn roeping.

Ik ben er diep ingedoken.
Het was mijn enige echte missie. Alles gaf ik ervoor om te kunnen zijn in het moment. De kunst te leren leven in vrijheid (ook in gedachten) met innerlijke rust. Jarenlang heb ik gelezen, heb ik gezien, heb ik geluisterd, ben ik begeleid. Ik heb er mijn roeping van gemaakt. Ik heb er tijd, geld en energie in geïnvesteerd. Vrijwel 24/7.

Ik ben bereid geweest extreem kritisch naar mezelf te kijken.
Naar wie ik ben en hoe ik zo geworden ben. Naar alles wat mijn overtuigingen en mindset heeft gevormd. Waarom ik op een bepaalde manier reageer. En nog belangrijker: onderzocht hoe het anders kan.

Anderen zien voor wie ze zijn.

Het licht is aangegaan.
Elke dag leef ik bewust en ben ik dankbaar voor wat ik heb. Ik zie wie ik ben en wat ik kan. Ik zie anderen voor wie ze zijn en heb daar respect voor. Ook neem ik niet alles persoonlijk, en verwelkom kritiek. Perfect ben ik niet, en ik vraag me tegelijkertijd af wat wel perfect is. Ik zie labels geplakt worden en probeer me daarover te verwonderen, in plaats van te oordelen.

Een bevrijding is het. 

Om niet langer afhankelijk te zijn van erkenning.
Me niet te laten meesleuren in emoties. Natuurlijk hèb ik emoties. En natuurlijk zijn er momenten dat ik even stil moet staan, voordat ik besluit het juiste te doen. Sommige dingen vind ik nog steeds spannend, maar ik ben niet gestrest. Ik voel me licht.

Voelen tot in je vezels.

Er zijn meer cursussen.
En ik ken het onze, het handboek, woord voor woord, geschreven. Wetende dat ik kennis en concepten begrijpelijk en inspirerend naar de praktijk kan vertalen. Deze cursus gaat niet alleen over persoonlijk leiderschap, maar activeert het werkelijk. Omdat je het gaat begrijpen en voelen tot in je vezels. Het zet je aan om het te ervaren. En ik ben het levende bewijs dat jij het ook kunt.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button