Goede voornemens?

Voel jij de goede voornemens alweer opborrelen? Met je collega’s, of liever met mensen thuis, heb je het vast weleens over hoe het nu gaat. Waar je tegenaan loopt. Wat je eigenlijk zou willen doen.

Niet meer hoeven ‘volhouden’

Hoe zou dat dan voelen? Welk verlangen zit daarin verscholen? Uit onderzoek blijkt dat minder dan tien procent van de mensen hun goede voornemens op de lange termijn volhoudt. Minder dan tien procent. Misschien is het tijd om het niet meer te hoeven ‘volhouden’, maar om aan de slag te gaan met echte veranderingen. Je verder te ontwikkelen. Diepgaander dan wat je mogelijk tot nu gedaan hebt. Zo niet nu, wanneer dan wel? 

Als je iets doorbreekt blijf je niet meer doen wat je altijd al deed. Ben je niet blijven wachten tot iets verandert, maar heb je zelf iets veranderd. Met goede begeleiding (en voor jou de juiste klik, die jou precies begrijpt) kun je daar komen zonder het het wiel helemaal zelf uit vinden. En kan het als een inspirerende reis voelen. Buiten de gebaande paden. Waar je steeds weer naar uitkijkt. Geen tien procent, maar honderd procent dat het dan wel lukt!

En jij jezelf blij maakt. (Als je dit wist had je het wel al eerder aangegaan!)

Je eigen verhaal

Een goede werkgever snapt de positieve impact van persoonlijke ontwikkeling. Steeds meer bedrijven maken hier een prioriteit van. Het zou tof zijn als jouw werkgever je deze slag in je ontwikkeling gunt. (Als je het gaat aankaarten, hebben we 5 handige tips voor je op een rij gezet die je hiervoor kunt gebruiken.)

Hoe symbolisch 1 januari ook klinkt. Je kun natuurlijk elk moment starten. Die spark voelen om iets te doen (of juist niet te doen) dat je verder helpt. Jezelf beter leren kennen, je basis verder versterken. En steeds meer eigenaar te zijn van je eigen verhaal. Misschien voel je nu wel meer dan goede voornemens opborrelen? Een trappelend enthousiasme van echte new beginnings? Als je er klaar voor bent: superwelkom in onze (gratis) inspiratie sessie. En als je liever 1-op-1 wilt aftasten wat er allemaal mogelijk is, kan dat natuurlijk ook.

Toe aan een echte verandering?

In het Programma Zelfontwikkeling ontdek je wat je anders wilt, ben je je steeds meer bewust, en helpen we je zelf die verandering te maken. Gesterkt door rust, inzicht en (zelf)vertrouwen. We zorgen ervoor dat je kennis gaat voelen en praktisch kunt toepassen. Zodat de verandering blijvend is.

Dit vind je misschien ook interessant