fbpx
 

Vinden van de juiste woorden

Vinden van de juiste woorden

Lange tijd heb ik gestruggled met het vinden van de juiste woorden. Geen tekstschrijver, geen marketeer en zeker geen artificial intelligence kon mij daarbij helpen.

De enige die de essentie van het programma snapt, ben ik. En de mensen die het hebben gevolgd uiteraard. Waaronder ook de andere trainers. Gelukkig hebben zij me kunnen inspireren met hun evaluaties en gesprekken. Want nog steeds was ik het die het op moest schrijven. Die het moest overbrengen, van hart naar hart. De diepte ervan, de sfeer ervan. Het anders dan anders ervan.

Dit is wat het is

Voor het eerst (ooit) heb ik het gevoel dat het me gelukt is. Dat er niet nog ergens op deze website een tekst zweeft waar nog naar gekeken moet worden. Dit is wat het is. Precies wat het is. En als het iemand niet aanspreekt, goed. Dan is het niet voor diegene. Het is voor iemand die denkt: “Yessss!” Dat dat er maar een paar kunnen zijn, is oké. Het is niet het enige wat ik doe. Wel hetgeen wat ik het allerliefste doe. En wat staat als een huis. Voor de mensen die niet kunnen wachten.

Als je nog nooit de website hebt bekeken. Hoop ik dat vandaag de eerste keer is.
En als je weleens de website hebt bekeken, ben ik benieuwd wat je vindt van het resultaat!

Niet een weekje werk

Met dank aan Amber voor de toffe foto’s. De lieve deelnemers óp de foto’s. En alle mensen die me in de loop der jaren verder hebben geholpen. Dit is niet het resultaat van een weekje werk. Maar een inspanning en een ontwikkeling sinds Doyo Trainingen bestaat.

Dit vind je misschien ook interessant

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter Doyo Trainingen. Trainer. En auteur. Voelt zich aardig Rotterdams, maar gedijt in West-Brabant. Altijd gefascineerd door zelfontwikkeling. Eet iedere dag mango. En drinkt graag koffie. Geniet van een acteur als Joaquin Phoenix (o.a. the Joker), luistert eeuwig naar muziek van Sade en Cigarettes After Sex. Kan alle boeken van Griet op de Beeck aanraden. Blijft het warm krijgen van Italië. En lacht nog steeds om The Office.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button