fbpx

Veranderingen van betekenis

Veranderingen van betekenis

Er zijn zoveel programma’s voor persoonlijk leiderschap dat je door de bomen het bos niet zou kunnen zien. Geregeld zien we opsommingen van het oefenen van vaardigheden die mensen moeten helpen zich als een leider te gedragen. Of te helpen de visie van een leider te creëren. Als het helpt, dan is dat in zekere zin zeker waardevol.

Maar het gaat om jou
Het verschil met onze cursus is dat je leert je eigen persoonlijk leider te ZIJN. En van daaruit het gedrag dat bij jou(w werkelijke zelf) past en de visie die bij jou(w levensdoel) past aan te nemen. Omdat het vanuit jezelf komt, is dat het meest natuurlijk èn voelt het nog heel prettig ook. Bevrijdend zelfs. Inspirerend en daadwerkelijk empowered.

De reden waarom onze cursus zes dagen duurt 
Dat gaat dieper dan alleen het veranderen van je mindset, je communicatievaardigheden en hoe dat verhoudt tot je huidige functie op je werk. En blijft ook niet beperkt tot het zitten aan tafel.

Veranderingen van betekenis
Dat omvat een bewustwordingsproces, waarbij je niet alleen gaat begrijpen, maar ook daadwerkelijk ervaren. Waarvan mindset slechts 1 van de 3 niveaus is. Met concrete hulpmiddelen voor jouw persoonlijke uitdagingen. Een stuk effectiever, en veel leuker, want het gaat over JOU en niet het figuur dat je zou ‘moeten’ zijn. Wat ons betreft noodzakelijk voor echte veranderingen. Voor veranderingen van betekenis. En veel meer levensgeluk.

Ben jij er klaar voor?
We organiseren de cursus Persoonlijk Leiderschap op verschillende dagen en locaties. Heb je interesse? Laat het ons gerust weten.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button