fbpx
 

Twee nieuwe trainers

Twee nieuwe trainers

We hebben er twee nieuwe trainers Persoonlijk Leiderschap bij! Michiel en Caspar zijn aanvullend opgeleid, in een trainers-week op locatie. In dé kasteelboerderij waar we ook één van onze volgende retreats organiseren. 

Van cursist naar trainer

Eerder volgden zij, ieder in een andere groep, de cursus Persoonlijk Leiderschap bij Chantal. Zij ervaarden zelf de betekenisvolle veranderingen die de cursus teweeg brachten. Met hun eigen verhaal, ervaringen en kwaliteiten, zijn ze een enorm fijne toevoeging aan Doyo en heel geschikt als trainer. In de trainers-week bespraken we alles wat er bij het verzorgen van een cursus en het begeleiden van deelnemers komt kijken. Het hele programma zorgvuldig doorgelicht. Uiteraard oefenden we ook – buiten in de zonnige riante tuin.

Place to be

Het was wel wat gek, met zijn drietjes verblijven in zo’n ruime accommodatie, met maar liefst negen twee-persoons slaapkamers (en negen badkamers)! Maar het was precies dé plek waar dit moest gebeuren. We weten al precies hoe we het retreat gaan aanpakken, dat we hier ook met z’n drieën zullen begeleiden. Net zo bijzonder, is dat we erachter kwamen dat we tezamen een dreamteam zijn. 

Vol vertrouwen volledig de diepte in

Ieder van ons zal een significant stuk van het programma op zich nemen. Caspar heeft jarenlang een eigen restaurant gedraaid, en vond in de immens grote keuken veel inspiratie om cursisten ook op culinair niveau in de watten te leggen (om die kamptrek te stillen). Michiel bedacht allerlei manieren om rust in de week te brengen, en toch ook voor en na het programma de (individuele) begeleiding van de cursisten te versterken. Chantal, normaal gesproken bezig met ieder detail, kan nu extra gefocust, vol vertrouwen, volledig de diepte induiken, juist door de extra ondersteuning van de twee nieuwe trainers. Een intensieve week goed besteed!

Een korte sfeervideo plaatsen we op onze socials. Bij de data kun je precies zien welke trainer wanneer een cursus verzorgt.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button