fbpx
 

Team Dag

Team Dag in een oase van rust

Voor kleine teams professionals verzorgen we de Team Dag. Weg van het kantoor, op een mooie, sfeervolle accommodatie in een groene omgeving. In een voorgesprek inventariseren we welke uitdaging er ligt (wat mag precies versterkt worden?) en welke thema’s daarop het beste aansluiten. Het doel is directe impact, met een oplossing in handen.

Vanuit inspiratie, met heldere inzichten en denken in kansen.

Op kantoor is alles overgedragen. Je kunt met een gerust hart gaan zitten en genieten van de verse koffie of thee. We starten met een korte kennismaking en introductie, gevolgd door interactieve theorie. Na de uitgebreide lunch (gemixte fruitslaatjes, knapperige broodjes met voor ieder wat wils) vertrekken we als team even fris naar buiten met een opdracht.

Weer terug, gaan de deelnemers afhankelijk van de gekozen thema’s psychofysiek aan de slag: leren door zelf te ervaren. Op de Team Dag zit je dus vooral niet alleen de hele dag te luisteren: je doet werkelijk een ervaring op die je bijblijft. Aan het einde van de dag gaat het team naar huis met handvatten en een visie voor de toekomst. En safe to say, ook extra team-gevoel.

Voor wie?

We organiseren de Team Dag voor werkgevers (professionals, directie/MT, etc.). We maken altijd een voorstel op maat. Thema’s kunnen zijn: ‘confronteren en opvolgen’, ‘het juiste eigenaarschap’, ‘ontvangen van feedback’, ‘sterk omgaan met tegenslagen’ en ‘de ratrace herkennen, met oog voor het grotere plaatje’. Ideale groepsgrootte voor de Team Dag is 4 tot maximaal 8 personen. Een grotere groep is mogelijk, dan staan we met twee trainers.

Een Team Dag kan op locatie, maar deze kunnen we ook op onze eigen (besloten) groene accommodatie verzorgen in Lage Zwaluwe. Eventueel is er een vervolg mogelijk om als individu krachtig verder te ontwikkelen. Dit kan ook bij ons. Wil je nu al langer en diepgaand aan de slag, met individuele begeleiding? Bekijk dan Het Programma voor Zelfontwikkeling.

Team Dag
404-pagina-header
Call Now Button