fbpx
 

Trainingsdag

Trainingsdag Persoonlijk Leiderschap

Een inspirerende trainingsdag met concrete handvatten in de landelijk gelegen Koningshoeve (Hoeksche Waard).

Sta je weleens stil bij wat je echt wilt? Aan het einde van de dag is het je duidelijk op welke gebieden je direct je persoonlijk leiderschap kunt vergroten, welke koers je graag voor jezelf wilt varen, èn je weet hoe je om kunt gaan met ‘negativiteit’ en tegenslagen. Inclusief koningslunch en boek!

De training wordt verzorgd door trainer Chantal. Je zit vooral niet alleen de hele dag te luisteren: je ervaart ook thema’s voor jezelf. En je gaat naar huis met praktische tips en handvatten, om sterker in het leven te staan. 

Nu inclusief boek

Bij deelname aan de Trainingsdag ontvang je het boek ‘Toen ik eindelijk durfde’, geschreven door trainer Chantal zelf, die haar huwelijk, huis en baan achter zich liet om een gelukkiger leven te veroveren.

Data 2021

We organiseren de Trainingsdag voor werkgevers (teamleden, management, etc.), op een dag en locatie naar keuze, en zoals hierboven, open voor werkgevers, ZZP’ers en particulieren. De eerstvolgende open Trainingsdagen:

Dinsdag 25 mei, van 9.30 – 17.00 uur
Maandag 14 juni, van 9.30 – 17.00 uur

Incl. lunch-arrangement, benodigdheden en certificaat.
Locatie: De Koningshoeve, Botweg 1b in Klaaswaal.

De kostprijs verschilt voor werkgevers, ZZP’ers en particulieren. Neem contact met ons op voor meer informatie en de flyer.

Er is ruimte voor zes tot tien deelnemers. Dit kan op 1,5e meter afstand.
Mocht door overheidsmaatregelen een training niet door kunnen gaan, ben je van harte welkom aan te sluiten bij deze training op een andere datum naar keuze. 

Cursus Persoonlijk Leiderschap

Wil je langer en diepgaander aan de slag, met individuele begeleiding van training Chantal? Bekijk dan onze Cursus Persoonlijk Leiderschap.

Toen ik eindelijk durfde
De-Koningshoeve-2

WIL JIJ GRATIS 14 TIPS ONTVANGEN VOOR BLIJVENDE VERANDERING IN JE LEVEN?

Call Now Button