fbpx
 

Trainingsdag

Trainingsdag Persoonlijk Leiderschap

Voor kleine teams professionals: een boeiende Trainingsdag in een natuurrijke omgeving. Het doel is impact en inspiratie om direct het persoonlijk leiderschap te kunnen vergroten. De deelnemers vertrekken met concrete handvatten

We starten de morgen met een korte kennismaking, gevolgd door interactieve theorie. Na de uitgebreide lunch gaan we als team naar buiten met een opdracht in de natuur. Weer terug, gaan de deelnemers psychofysiek aan de slag: leren door zelf te ervaren. 

Op de Trainingsdag zit je dus vooral niet alleen de hele dag te luisteren: je ervaart ook thema’s voor jezelf. Aan het eind van de dag gaan deelnemers naar huis met praktische tips en handvatten. En safe to say, dat het team dan ook extra binding ervaart.

Voor wie?

We organiseren de Trainingsdag voor werkgevers (professionals, directie/MT, etc.). Datum, locatie en thema’s bespreken we graag. We maken altijd een voorstel op maat. Thema’s kunnen zijn: ‘ontvangen van feedback’, ‘sterk omgaan met tegenslagen’, ‘direct je eigen impact vergroten’ en ‘de ratrace herkennen, met oog voor jouw behoeften’. De trainingsdag wordt verzorgd door twee trainers. Ideale groepsgrootte: 6 tot 12.

Cursus Persoonlijk Leiderschap

Wil je langer en diepgaander aan de slag, met individuele begeleiding? Bekijk dan onze Cursus Persoonlijk Leiderschap.

Dichterbij jezelf
Doyo Trainingen Homepagina header

WIL JIJ GRATIS 14 TIPS ONTVANGEN VOOR BLIJVENDE VERANDERING IN JE LEVEN?

Call Now Button