fbpx
 

Trainingsdag

Trainingsdag Persoonlijk Leiderschap

Voor kleine teams professionals: een boeiende Trainingsdag in een natuurrijke omgeving. Vooraf inventariseren we welke thema’s het beste aansluiten. Het doel is impact en inspiratie om direct het persoonlijk leiderschap te kunnen vergroten.

We starten de morgen met een korte kennismaking en introductie, gevolgd door interactieve theorie. Na de uitgebreide lunch gaan we als team naar buiten met een opdracht in de natuur. Weer terug, gaan de deelnemers psychofysiek aan de slag: leren door zelf te ervaren. 

Op de Trainingsdag zit je dus vooral niet alleen de hele dag te luisteren: je ervaart ook thema’s voor jezelf. Aan het eind van de dag gaan deelnemers naar huis met praktische tips en handvatten. En safe to say, dat het team dan ook extra binding ervaart.

Voor wie?

We organiseren de Trainingsdag voor werkgevers (professionals, directie/MT, etc.). Datum, locatie en thema’s bespreken we graag. We maken altijd een voorstel op maat. Thema’s kunnen zijn: ‘ontvangen van feedback’, ‘sterk omgaan met tegenslagen’, ‘direct je eigen impact vergroten’ en ‘de ratrace herkennen, met oog voor jouw behoeften’. De trainingsdag wordt verzorgd door twee trainers. Ideale groepsgrootte: 6 tot 12.

Vanaf januari 2023 is het mogelijk de Trainingsdag te verzorgen op onze eigen (besloten) groene accommodatie in Lage Zwaluwe.

Cursus Persoonlijk Leiderschap

Wil je nu al langer en diepgaander aan de slag, met individuele begeleiding? Bekijk dan onze Cursus Persoonlijk Leiderschap.

Dichterbij jezelf
Doyo Trainingen Homepagina header
Call Now Button