fbpx
 

Trainingsdag

Trainingsdag Persoonlijk Leiderschap

Een inspirerende trainingsdag met concrete handvatten in de landelijk gelegen Koningshoeve (Hoeksche Waard) of een accommodatie naar keuze.

Sta je weleens stil bij wat je echt wilt? Aan het einde van de dag is het je duidelijk op welke gebieden je direct je persoonlijk leiderschap kunt vergroten. Welke koers je graag voor jezelf wilt varen. In iedere organisatie wordt veel gesproken over ‘feedback geven’, maar hoe ontvang je dit? Hoe ga je om met prikkels vanuit je omgeving, stress en tegenslagen? En hoe blijf je zelf aan het roer gedurende de dag? Aan het einde van de dag heb je hier concrete antwoorden op.

De trainingsdag is inclusief een uitgebreide koningslunch, en wordt verzorgd door trainer Chantal. Je zit vooral niet alleen de hele dag te luisteren: je ervaart ook thema’s voor jezelf. Aan het eind van de dag ga je naar huis met praktische tips en handvatten, om sterker in het leven te staan. 

Voor wie?

We organiseren de Trainingsdag voor werkgevers (professionals, directie/MT, etc.). Datum, locatie en eventuele thema’s zijn allemaal te bespreken. Vaak duren trainingsdagen van 9.3o tot 16.30 uur.

Neem contact met ons voor een vrijblijvende kennismaking met trainer Chantal.

Nu inclusief boek

Bij deelname aan de Trainingsdag ontvangen deelnemers het boek ‘Toen ik eindelijk durfde’. Dit boek is geschreven door trainer Chantal zelf, die haar huwelijk, huis en baan achter zich liet om een gelukkiger leven te veroveren.

Cursus Persoonlijk Leiderschap

Wil je langer en diepgaander aan de slag, met individuele begeleiding van training Chantal? Bekijk dan onze Cursus Persoonlijk Leiderschap.

Toen ik eindelijk durfde
De-Koningshoeve-2

WIL JIJ GRATIS 14 TIPS ONTVANGEN VOOR BLIJVENDE VERANDERING IN JE LEVEN?

Call Now Button