Laden...

Workshop Omgaan met Agressie

In de workshop Omgaan met Agressie leren deelnemers omgaan met agressie en (dreiging van) geweld van klanten of ongewenste bezoekers. De workshop wordt altijd ingestoken op actuele en potentiele situaties van het betreffende team.  

Leren omgaan met agressieve situaties
Agressie kan variëren van treiteren, intimideren, bedreigen tot zelfs fysiek geweld. Het zou uw werknemer en andere aanwezigen een veiliger gevoel geven, als hij of zij bij voorbaat weet hoe te handelen, een dreiging weet te de-escaleren of agressie zelfs preventief weet tegen te gaan. We verzorgen een programma gericht op o.a. medewerkers met een publieke functie, zorginstellingen, onderwijs, horeca en bedrijven. De weerbaarheid van de deelnemers wordt vergroot en zij leren omgaan met agressieve situaties die daarvoor nog als onbeheersbaar, dreigend of angstig worden ervaren.

Wat houdt het in?
De workshop is een afwisselend programma van theorie en praktijk. In het theoriegedeelte komen o.a. de begrippen, verschillende agressies, angst en onveilige gevoelens, communicatie (zender en ontvanger), juridisch kader op geweld en praktische tips aan bod. In het praktijkgedeelte oefenen we met een veilige setting, lichaamshouding en uitstraling, verbale en non-verbale communicatie, grenzen aangeven verbaal en fysiek, als het dan toch moet, wat dan…, hoe maak je een melding en hoe is het na-traject. 

Deelnemers leren het volgende
- Herkennen van agressief gedrag
- Reageren op agressief gedrag 
- Zorgen voor veiligheid
- Duidelijk zijn en grenzen aangeven
- Weten wanneer en hoe hulp van anderen in te schakelen  
- Zichzelf fysiek te verdedigen en de situatie onder controle te brengen

Op maat 
De training wordt op maat verzorgd. Er kan meer ingegaan worden op het theoretische gedeelte of juist meer praktijkgericht ingestoken zijn. De training wordt gegeven op een geschikte locatie voor het praktijkgedeelte. Dit kan een locatie in de buurt zijn of InCompany. We raden een terugkomdag aan om de kennis meer te laten beklijven en meer te oefenen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 


Workshop Omgaan met Agressie
  • Volwassenen
  • 4 uur
  • 1
  • in overleg

Contact over Workshop Omgaan met Agressie

POSTADRES
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl

Arno Yarzagaray: 0634243650
Chantal Straver: 0647990738
BEZOEKADRES
Naam: Doyo
Adres: Zuideinde 44
, Barendrecht

Op de kaart →


Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA