Laden...

'Richting geven aan je leven' is een cursus ter bevordering van de persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van de mentale weerbaarheid. Vind je het moeilijk jezelf een doel te stellen? Te gaan voor wat je echt wil. Hoe laat je je niet leiden door de waan van de dag? Of wat anderen vinden en verwachten? Hoe stel je jezelf op de eerste plaats, leer je loslaten, 'nee' zeggen en grenzen stellen? En hoe ga je van dromen en plannen maken, naar actie? 

Waar gaan we mee aan de slag?
In de cursus ‘Richting geven aan je leven’ werken we actief aan mentaal sterker en weerbaarder worden, leren we duidelijke grenzen aan te geven en voor jezelf op te komen. Jezelf op één zetten en bewust je eigen weg gaan zijn belangrijke elementen. We ervaren wat onze intuïtie eigenlijk is en bespreken het belang daarnaar te luisteren. We leren grenzen te ervaren, duidelijk 'nee' te zeggen en de juiste houding daarbij aan te nemen. De trainers staan je bij in het ontdekken van je eigen kwaliteiten en leren je met begrip, respect en gevoel om te gaan met jezelf en duidelijk te zijn naar de mensen om je heen. De cursus heeft een persoonlijke sfeer, met individuele aandacht. We werken in de cursus met een aantal psychofysieke oefeningen: dit zijn geen inspannende of zware oefeningen. Bovendien wordt er rekening gehouden met blessures e.d. De mix van psychofysiek en thema's bespreken, zorgt voor meer inzicht en dat de boodschappen beter beklijven. Eerdere deelnemers ervoeren na iedere bijeenkomst zelfreflectie, nieuwe energie, kracht en inspiratie. 

Aan het einde van de cursus:
- heb je je doel voor ogen en ga je daarmee aan de slag
- vertrouw je op je intuïtie
- heb je zelfvertrouwen en straal je dat uit
- geef je duidelijk je grenzen aan
- ken je jezelf en je kwaliteiten beter dan daarvoor
- kun je makkelijker loslaten en het grote geheel zien
- kom je op een goede en respectvolle manier voor jezelf op
- heb je een goede houding en gebruik je je stem goed   
- ben je sterker en weet je wat je waard bent 
- heb je (zelf)reflectie, nieuwe energie, kracht en inspiratie

Praktische info
De cursus is opgedeeld in drie bijeenkomsten van ieder tweeënhalf uur. Dagen en tijdstippen is allemaal in overleg met de werkgever. De cursus kan op locatie (InCompany), maar wij hebben ook zelf een geschikte locatie beschikbaar. De cursus gaat door bij minimaal zes deelnemers. Mail ons gerust als je interesse hebt, dan nemen we contact op.  


Richting geven aan je leven
  • Volwassenen
  • 2,5 uur
  • 3
  • in overleg

Contact over Cursus Richting geven aan je leven

POSTADRES
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl

Arno Yarzagaray: 0634243650
Chantal Straver: 0647990738
BEZOEKADRES
Naam: Doyo
Adres: Kristallaan 25c
, Zevenbergen

Op de kaart →


Bezoekadres:

Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA