Laden...

'Richting geven aan je leven' is een workshop ter bevordering voor de persoonlijke ontwikkeling. Hoe laat je je niet leiden door de waan van de dag of wat anderen vinden en verwachten? Kun je ook 'nee' zeggen en grenzen stellen? Wat is jouw eigen weg? En als laatste: hoe ga je van dromen en plannen maken, naar actie. Een dagdeel voor (zelf)reflectie, nieuwe energie, kracht en inspiratie. 

Zoek je nieuwe inspiratie?
Welke reden je ook hebt om aan te schuiven: je bent van harte welkom, om deze dag met ons mee te beleven! Op deze dag kun je je laten inspireren, motiveren en krijg je antwoorden op bovenstaande vragen. Thema’s die aan bod komen zijn: intuïtie, weerbaarheid, ‘wat wil ik?’ en ‘van plannen naar actie’. Het doel is meer zelfvertrouwen krijgen, grenzen aan kunnen geven en je eigen hart volgen. We werken met voorbeelden en gaan ruimschoots in op ieders persoonlijke behoefte.

De cursus is grotendeels interactief. Dit kan op locatie (InCompany), wij kunnen ook zelf een geschikte locatie verzorgen. Mail ons gerust als je interesse hebt, dan nemen we contact op. We maken graag een offerte op maat.  


Richting geven aan je leven
  • Volwassenen
  • 4 uur
  • 1
  • in overleg

Contact over Cursus Richting geven aan je leven

POSTADRES
Norbertusdreef 13
4797 EB, Willemstad NB
Email: info@doyotrainingen.nl

Arno Yarzagaray: 0634243650
Chantal Straver: 0647990738
BEZOEKADRES
Naam: Doyo
Adres: Kristallaan 25c
, Zevenbergen

Op de kaart →


Bezoekadres:

Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA