Laden...

Inspirerende workshops

Voor inspiratiedagen en teamuitjes verzorgen we inspirerende workshops op maat. Het doel is om helemaal uit ‘kantoorsferen’ te komen, waarbij deelnemers op een fysieke of minder fysieke manier aan de slag gaan met ‘empowerment’. Om elkaar ook eens op een heel andere manier te leren kennen! Al onze trainingen zijn op maat en naar behoefte. Om toch een idee te krijgen van wat er mogelijk is, een paar workshops als voorbeeld.

Combinatie workshop
Een teambuilding-workshop, met aandacht voor de teamsfeer (en eventueel pesten op de afdeling wordt aangepakt) en anderzijds ook technieken worden aangeleerd waardoor bijvoorbeeld de communicatie met de klanten beter verloopt. Een afwisseling met psychofysiek teambuilding-oefeningen zorgt ervoor dat de workshop fris en luchtig blijft (en de tijd voorbij vliegt), maar dat er wel aanknopingspunten uitkomen waar voordeel mee gedaan kan worden voor op de langere termijn. De nadruk kan komen op stevig in de schoenen staan, een goede en duidelijke communicatie en niet in onnodige discussies belanden. We gaan aan de slag met gesprekstechnieken, houding en ademkracht (die helpen bij rustig blijven, beter kunnen nadenken en daardoor besluitvaardiger zijn), maar hebben ook aandacht voor de algehele betrokkenheid bij elkaar en de team spirit.  

Workshop mentale kracht
Een interactieve workshop, waarbij mentale weerbaarheid centraal staat. Deelnemers krijgen de tools aangereikt om grenzen te herkennen en op een goede en duidelijke manier voor zichzelf op te komen. Deelnemers worden uitgedaagd vragen te stellen en persoonlijke voorbeelden aan te dragen waarmee we gezamenlijk aan de slag gaan. Hierbij worden ze geprikkeld buiten de comfortzone te stappen, in een veilige en begeleide setting.

Workshop fysieke zelfverdediging
Een interactieve workshop in fysieke zelfverdediging met aandacht voor lichaamshouding, ademhaling,  stevig staan en (bevrijdings)technieken. De workshop wordt stapsgewijs opgebouwd met voorbeelden uit de praktijk en zorgvuldig begeleid door ervaren trainers. Een energieke en verhelderende workshop, die deelnemers nog lang zal bijblijven. Comfortabele kleding is een must.

Flexibel en op maat
Afhankelijk van de wensen, verzorgen we deze workshops op maat. Duur, specifieke thema's, intensiviteit en locatis zijn allemaal bespreekbaar. De workshops zijn zeer geschikt en toepasbaar te maken voor teambuilding of als groepsactiviteit op een personeelsdag. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 


Workshop Zelfverdediging
  • volwassenen
  • op maat
  • op maat
  • op maat

Contact over Inspirerende workshops

POSTADRES
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl

Arno Yarzagaray: 0634243650
Chantal Straver: 0647990738
BEZOEKADRES
Naam: Doyo
Adres: Zuideinde 44
, Barendrecht

Op de kaart →


Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA