Laden...

Agressie kan helaas overal en op elke tijd voorkomen. Het is enorm vervelend als één van uw medewerkers daarmee in aanraking komt.

Leren omgaan met agressieve situaties
Agressie kan variëren van treiteren, intimideren, bedreigen tot zelfs fysiek geweld. Het zou uw werknemer en andere aanwezigen een veiliger gevoel geven, als hij of zij bij voorbaat weet hoe te handelen, een dreiging weet te de-escaleren of agressie zelfs preventief weet tegen te gaan. We verzorgen een programma gericht op o.a. medewerkers met een publieke functie, zorginstellingen, onderwijs, horeca en bedrijven. De weerbaarheid van de deelnemers wordt vergroot en zij leren omgaan met agressieve situaties die daarvoor nog als onbeheersbaar, dreigend of angstig worden ervaren.

Wat houdt het in?
De cursus is een dagprogramma en omvat een afwisseling van theorie en praktijk. In het theoriegedeelte komen o.a. de begrippen, verschillende agressies, angst en onveilige gevoelens, communicatie (zender en ontvanger), juridisch kader op geweld en praktische tips aan bod. In het praktijkgedeelte oefenen we met een veilige setting, lichaamshouding en uitstraling, verbale en non-verbale communicatie, grenzen aangeven verbaal en fysiek, als het dan toch moet, wat dan…, hoe maak je een melding en hoe is het na-traject. 

Deelnemers leren het volgende in deze training
- Herkennen van agressief gedrag
- Reageren op agressief gedrag 
- Zorgen voor veiligheid
- Duidelijk zijn en grenzen aangeven
- Weten wanneer hulp van anderen in te schakelen  
- Zichzelf fysiek te verdedigen en de situatie onder controle te brengen

Door wie?
De training wordt gegeven door ervaren docent(en) agressieregulatie uit het team van Doyo Trainingen.

Op maat 
De training wordt op maat verzorgd. Er kan meer ingegaan worden op het theoretische gedeelte of juist meer praktijkgericht ingestoken zijn. De training wordt gegeven op een geschikte locatie voor het praktijkgedeelte. Dit kan een locatie in de buurt zijn of InCompany. De training duurt één werkdag, incl. pauzes. Het is optioneel mogelijk een extra dagdeel bij te reserveren om onder begeleiding van de trainers nog meer te oefenen met rollenspellen. 

Hoe aanmelden?
Stuur een e-mail naar info@doyotrainingen.nl en vraag gerust naar de mogelijkheden. 


Cursus Omgaan met Agressie
  • volwassenen
  • Dagvullend (6 uur + pauzes)
  • 1
  • op maat

Contact over Cursus Omgaan met Agressie

POSTADRES
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl

Arno Yarzagaray: 0634243650
Chantal Straver: 0647990738
BEZOEKADRES
Naam: Doyo
Adres: Kristallaan 25c
, Zevenbergen

Op de kaart →


Bezoekadres:

Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA