Aryonne van Gils

Trainer Zelfontwikkeling

Woont in Langeweg. Heeft zich van jongs af aan verdiept in het verder brengen van mensen. Is gemakkelijk om mee te praten. Heeft een aanstekelijk enthousiasme. Maar kan je ook juist tot rust brengen. Ze zoekt graag de samenwerking op, als natuurlijke verbinder. Moeder, echtgenote, familiemens.

trainer Aryonne van Gils
Trainer Aryonne van Gils

Aryonne is trainer Zelfontwikkeling

Ze verzorgt het Programma voor Zelfontwikkeling in haar eigen sfeervolle praktijk in Langeweg.

“Tijdens mijn studie’s Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Pedagogische Wetenschappen is mijn interesse in de sociaal emotionele ontwikkeling van mensen alleen maar gegroeid. Eerst vanuit de theorie, maar later ook vanuit mijn eigen ervaring als moeder van drie prachtige kinderen, zag ik hoe belangrijk deze ontwikkeling is. Niet alleen op jonge leeftijd maar ook later als je ouder bent. Je sociaal emotionele ontwikkeling loopt een leven lang door.
Iedereen krijgt in zijn leven te maken met tegenslag, groot of klein. Maar niet deze tegenslag bepaalt hoe je leven verder verloopt, maar wel de manier waarop je met deze tegenslag omgaat.

Mede door mijn eigen levenservaring en de cursussen en opleidingen die ik heb gevolgd na mijn studie o.a. Faalangstreductie trainer, Docent weerbaarheid en agressieregulatie, Relax Kids coach, Jeugd Brein coach, Energetisch kindercoach, Docent mindfulness en Systeem therapie, heb ik een holistische kijk op het leven ontwikkeld. Vanuit mijn werk houdt dat met name in dat ik niet alleen kijk naar een bepaald probleem of vraagstelling maar naar het geheel van fysieke, mentale, psychische en energetische elementen.

In het Programma voor Zelfontwikkeling komt de kracht van het samenbrengen van deze elementen heel mooi naar voren. Door zelf de regie te pakken en je bewust te zijn van de invloed van deze elementen op elkaar en op jouw als persoon geeft je de mogelijkheid jouw leven zelf vorm te geven.”

Dit zeggen anderen over Aryonne

Dit houdt Aryonne zoal bezig;

Persoonlijke ontwikkeling

Aryonne heeft sinds 2015 haar eigen praktijk nuJIJ en is sinds 2015 ook trainer bij Doyo. Ze heeft zich in de loop der tijd actief en breed ontwikkelt, en veel ervaring in het verder helpen van anderen in hun persoonlijke ontwikkeling. Als je bij haar aanklopt, kan ze kan al snel in het gesprek aanvoelen voor welke uitdaging je staat, maar je ook adequaat vooruit brengen.

Mindfulness

Aryonne is trainer mindfulness. Ze helpt je je aandacht te sturen, zodat je beter stilstaat bij je lichamelijke sensaties, gedachten, gevoelens, overtuigingen en oordelen. Wanneer je mindfulness leert toepassen in je dagelijks leven, ben je meer bewust aanwezig, kan je oprecht genieten van grote en kleine momenten, ben je liefdevoller naar jezelf en je omgeving en kan je beter omgaan met tegenslagen en negatieve gedachten.

Familieopstelling

Aryonne had al snel veel interesse in de (soms onbewuste) invloeden van je familiesysteem. Ze is opgeleid als docent Systeem Therapie en kan je individueel helpen met een familieopstelling. Door het systeem zichtbaar te maken, kun je bepaalde structuren en patronen zien. Deze bewustwording kan zorgen voor nieuwe inzichten.

Optiek winkel

Aryonne runt samen met haar man een optiekbedrijf in Sint Willebrord. Achter de schermen helpt ze haar man met het bepalen van de toekomstplannen. Ze ontfermt zich over de boekhouding en vernieuwt regelmatig de etalage in de winkel.

Genoeg over mij.

Waar kan Doyo Trainingen jou bij helpen?

Gratis inspiratie-sessie

Vind jij het lastig om eens stil te staan? En minder tijd alleen in je hoofd door te brengen? Leer om niet hals over kop, maar vanuit een duidelijk kloppende basis te leven. In onze gratis inspiratie-sessie maak je kennis, doe je inzichten op en proef je van ons programma, in anderhalf uur. Voor instant energie en een toffe ervaring, op een mooie plek.

Programma Zelfontwikkeling voor particulieren en zelfstandig ondernemers

Je leert naar jezelf kijken als nooit tevoren en ontdekt wat je in de weg zit. Stap voor stap oefen je dit los te laten, wat veel ruimte geeft. Je voelt de aarde weer onder je voeten. Je hebt aandacht voor wat je werkelijk wilt, kunt uitblinken in waar je goed in bent en je staande houden in stormachtige situaties.

Trainingen voor werkgevers en professionals

We trainen professionals weg van de werkplek, in programma’s met impact. Voor elke training geldt dat we vooraf kennismaken. Zo kunnen we gevoel krijgen bij wat er (echt) speelt en bespreken wat daarop aansluit. Het definitieve besluit volgt pas daarna. Zoals het hoort. Je kunt rekenen op korte lijntjes, duidelijke afspraken en een vast contactpersoon.