Arno Yarzagaray

Trainer Omgaan met Agressie

Heeft een Rotterdams geluid, woont al jaren in Willemstad en heeft een karateschool in Zevenbergen. Houdt van gezelligheid, en lacht graag. Is sportief, maar vindt het ook leuk om uitgebreid te tafelen. Verzint heldere, praktische oplossingen. En helpt anderen graag verder. Vader, echtgenoot, Sensei.

Trainer Omgaan met agressie Arno Yarzagaray
Trainer Arno Yarzagaray op een event gesponsord door Doyo Trainingen en zijn eigen karateschool in Moerdijk

Arno is trainer Omgaan met Agressie

Met deze trainingen geeft Arno deelnemers de handvatten en het zelfvertrouwen om zich in bedreigende situaties veilig staande te houden.

“Ik ben een echte karate-man. Maar hoewel in het karate veel competitie is, vind ik prestaties en winnen helemaal niet belangrijk. Het gaat mij erom hoe je je als mens kunt ontwikkelen om ergens te komen. Dit kan op het gebied van sport, maar ook werk of school. Door eerst te zorgen dat je in jezelf gelooft, jezelf de moeite waard vindt, dit gaat uitstralen en laten zien dat je er bent. Voor jezelf leren opkomen en in je kracht staan. Vanuit hier naar iets toe werken vind ik het mooiste wat er is. Dat vind ik de definitie van ‘succes’.”

Dit zeggen anderen over Arno

Dit houdt Arno zoal bezig;

Eigen karateschool

Arno runt Karate Moerdijk, zijn eigen karateschool in Zevenbergen (sinds 2010), met een uitgebreid programma (en pedagogische keurmerk) voor jong en oud(er). Meerdere trainers verzorgen er de sportieve lessen. Internationaal is hij aangesloten bij een wereldorganisatie (Seiwakai/JKF) waarin hij het hoofd van de Nederlandse tak vertegenwoordigt.

Achtergrond als politieagent

Arno heeft 15 jaar lang als politieagent gewerkt bij de Politie Rotterdam-Rijnmond, grotendeels op Bureau Slinge en op Bureau Zuidplein. Hij reed veel diensten op de directe hulpverlening, reagerend op 112-meldingen. Hij heeft daar dan ook veel meegemaakt, en vooral ook opgelost!

Docent Gevaarsbeheersing

Arno heeft de opleiding docent Gevaarsbeheersing gevolgd bij Bureau Op Eigen Kracht, en eerder ook de opleiding tot docent Weerbaarheid bij Movisie in Utrecht. Andere opleidingen die hij op zak heeft: ‘Docent Weerbaarheid en Agressieregulatie’ bij het NIVM en ‘Rots en Water Trainer’. Hij is vanaf de start aangesloten bij Doyo Trainingen en heeft veel trainingen bedacht en uitgevoerd.

De bijzondere mix dat hem specialist ‘omgaan met agressie’ maakt

Zijn ervaring bij de politie, ontwikkelen in karate en zijn aanvullende opleidingen, maken hem een specialistisch begeleider en zeer geloofwaardig acteur in de training Omgaan met Agressie. Hij weet altijd een strategisch plan te maken, afgepast op de situatie.

Genoeg over mij.

Waar kan Doyo Trainingen jou bij helpen?

Gratis inspiratie-sessie

Vind jij het lastig om eens stil te staan? En minder tijd alleen in je hoofd door te brengen? Leer om niet hals over kop, maar vanuit een duidelijk kloppende basis te leven. In onze gratis inspiratie-sessie maak je kennis, doe je inzichten op en proef je van ons programma, in anderhalf uur. Voor instant energie en een toffe ervaring, op een mooie plek.

Programma Zelfontwikkeling voor particulieren en zelfstandig ondernemers

Je leert naar jezelf kijken als nooit tevoren en ontdekt wat je in de weg zit. Stap voor stap oefen je dit los te laten, wat veel ruimte geeft. Je voelt de aarde weer onder je voeten. Je hebt aandacht voor wat je werkelijk wilt, kunt uitblinken in waar je goed in bent en je staande houden in stormachtige situaties.

Trainingen voor werkgevers en professionals

We trainen professionals weg van de werkplek, in programma’s met impact. Voor elke training geldt dat we vooraf kennismaken. Zo kunnen we gevoel krijgen bij wat er (echt) speelt en bespreken wat daarop aansluit. Het definitieve besluit volgt pas daarna. Zoals het hoort. Je kunt rekenen op korte lijntjes, duidelijke afspraken en een vast contactpersoon.