fbpx

Toe aan èchte verandering?

Toe aan èchte verandering?

Op donderdag 20 februari gaan we van start met de cursus voor meer persoonlijk leiderschap, voor een wezenlijke verandering in jouw leven. Met maximaal 6 deelnemers, in huiskamersetting in een bosrijke omgeving. Weg van de drukte van alledag. De focus op jou.

Ervaar jij voldoening?
De cursus wordt verzorgd door ons, trainers Chantal en Rinie. We kunnen niet wachten jouw progressie te zien. Fysiek en mentaal. Met je stil te staan bij de grotere vragen in het leven. Ervaar jij voldoening? Zorg je goed voor jezelf? Doe je iets waarvan je hart in vuur en vlam staat? Ga met ons aan de slag voor meer energie, een groter bewustzijn en een positieve mindset. Weg met stress en gepieker. Welkom lichter leven!

No-nonsense
Oh ja: we zijn vooral lekker concreet, no-nonsense. Met praktische handvatten. Daadwerkelijke verandering. Niet alleen kennis opdoen, vooral ook ervaringen. Zodat je sneller weet wat voor JOU werkt. Vandaar dat we met twee trainers in kleine groepjes werken: we gaan voor een optimaal individueel resultaat.

Waar ga je mee aan de slag?
Benieuwd wat je kunt verwachten van deze zesdaagse cursus? Naast de brochure, hebben we een overzicht wat we per dag met je zullen behandelen. Stuur ons gerust vrijblijvend een bericht als je deze wil ontvangen. We zorgen ervoor dat je een mindset creëert waar je een leven lang de vruchten van plukt. Klik hier voor de praktische info, zoals alle cursusdata.

Grijp je kans! 
Momenteel zijn er nog 2 plekken beschikbaar, wacht dus niet te lang. Tip: Check of je werkgever ontwikkelbudget voor jou beschikbaar heeft, zodat je deze cursus wellicht via je werk kunt volgen in het kader van duurzame inzetbaarheid. Later in het jaar starten we een nieuwe cursus, met de maandag als vaste dag. Uiteraard kun je je daar ook alvast vrijblijvend voor aanmelden, door ons een bericht te sturen.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button