fbpx

Tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf

Soms is het goed niet door te rammen om het allemaal maar voor elkaar te krijgen. Het kan zelfs efficiënter zijn even op adem te komen en te ontdekken hoe je de dingen anders kunt doen.

Ruimte voor rust
In de Cursus Persoonlijk Leiderschap doe je nieuwe inzichten op en ga je actief aan de slag. Maar er is ook ruimte voor rust. In stilte wandelen in de natuur. Op adem komen. Soms met een vraag ergens over te denken, soms juist gewoon alleen met jezelf zijn, zonder opdracht.

Iedere cursusdag de natuur in
In Dordrecht en Bergen op Zoom zitten we al middenin de natuur. In Barendrecht wandelen we naar het park, 5 minuten verderop. Iedere cursusdag maken we gebruik van het groen in de omgeving. Sportkleding is niet nodig, wel comfortabele kleding, en schoenen waar je een eindje op kunt wandelen.

Om naar uit te kijken
Het is fijn om deze tijd voor jezelf te nemen. Te reflecteren, te ontwikkelen, handvatten aangereikt te krijgen om kalmer en met meer zelfvertrouwen in het nu te zijn, en een pad uit te stippelen voor de toekomst. Jouw pad. Maar het is ook fijn om te weten dat je er vooral ook van mag genieten.

De komende tijd start de cursus op:
– 30 oktober in Barendrecht (Yogastudio).
– 15 januari in Barendrecht (Yogastudio).
– 8 februari in Lage-Mierde (eco boerderij).
– 15 april in Bergen op Zoom (Villa Heidetuin).

Ben je toe aan die tijd voor jezelf?
Neem gerust contact met me op voor meer informatie en/of een persoonlijke kennismaking.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button