fbpx
 

Start Krijger Training

Start Krijger Training

Op 12 mei starten we met Krijger Training. In ons project Doyo Proof helpen we leerlingen op school met pesten en groepsdruk om te gaan en de krijger in zichzelf te vinden. Na de meivakantie starten we ook met doorlopende lessen in (mentale) weerbaarheid en kunnen kinderen (9 t/m 14 jaar) wekelijks een Krijger Training volgen.

Meer zelfvertrouwen
Het hoofddoel van de Krijger Training is dat jeugd meer zelfvertrouwen krijgt. De trainingen zijn sportief opgezet, de kinderen ervaren de thema’s (bijv. ‘rustig blijven’, ‘grenzen aangeven’, en ‘vertrouwen op je intuïtie’) juist doordat ze bewegen en contact met elkaar maken. Meer zelfvertrouwen voor kinderen zorgt ervoor dat zij op een goede manier voor zichzelf (en misschien zelfs ook voor anderen) op kunnen komen en dat zij duidelijk grenzen kunnen geven.

Fijn voor ieder kind
Wij geloven dat ieder kind, of eigenlijk ieder mens, is gebaat bij trainingen in weerbaarheid en persoonlijk leiderschap. De trainers staan de kinderen bij in het ontdekken van hun eigen kwaliteiten. En leren hen met begrip, respect en gevoel om te gaan met zichzelf en de mensen om hen heen. Ook werken we met succes-ervaringen in psychofysiek trainingen, wat inhoudt dat de leerlingen leren door te bewegen en te ervaren.

De kinderen worden iedere donderdag begeleid, van 19.00 tot 20.00 uur in Zevenbergen. De contributie bedraagt 25,- per maand. Uiteraard kun je eerst twee proeflesjes meedoen!

Edit: Inmiddels heet de Krijger Training: Doyo Defence. Deze is sinds juni 2020 alleen nog te volgen in Zevenbergen bij Karate Moerdijk, nog door onze eigen vertrouwde trainers.

Dit vind je misschien ook interessant

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter Doyo Trainingen. Trainer. En auteur. Voelt zich aardig Rotterdams, maar gedijt (beter) in West-Brabant. Altijd gefascineerd door zelfontwikkeling. Houdt verder heel veel van bokkepootjes. En koffie. Geniet van een acteur als Joaquin Phoenix (the Joker), luistert eeuwig naar muziek van Sade. Kan alle boeken van Griet op de Beeck aanraden. Blijft het warm krijgen van Italië. En vindt The Office (alleen US gezien) vrij geniaal.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button