Stappenplan Goede Gewoonten Creëren

STAPPENPLAN GOEDE GEWOONTEN CREËREN

Stappenplan Goede gewoonten

Je kunt je op elk gewenst moment afmelden door op de link in de footer van onze e-mails te klikken. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

We gebruiken Mailchimp als ons online marketing platform. Door op de button “Stappenplan aanvragen” te klikken, ga je akkoord met dat je informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over het privacybeleid van Mailchimp.

WAT LEVERT DIT STAPPENPLAN JE OP?

DUIDELIJK ZIJN

Je zult duidelijk en zeker kunnen optreden in gesprekken, vergaderingen en presentaties. Je bent je bewust van hoe je op anderen overkomt.

MINDER STRESS

Doordat je je duidelijk kunt uitdrukken en aangeven wat je (niet) wilt, is je hoofd aan het einde van de dag niet langer zo vol met drukke gedachten.

BETERE COMMUNICATIE

Je brengt je communicatie en samenwerking naar een volgend niveau, om je relaties gezond te houden en meer rendement uit je dagelijkse communicatie te halen.

BEWUST WORDEN

Je kent het verschil tussen sub-assertief gedrag, assertief gedrag en agressief gedrag en het effect dat ze hebben op de mensen om je heen.

ZELFVERZEKERD ZIJN

Je voelt je zelfverzekerder en komt ook zo over op je omgeving. Je weet je mening duidelijk te formuleren waardoor je gehoord wordt.

PRETTIGER SAMENWERKEN

Je durft vaker te zeggen wat je wilt, wat je leuk vindt en wat je voelt, wat de samenwerking met je collega's en baas ten goede komt.

WEERBAARHEID

Je kunt beter omgaan met het krijgen van kritiek. Je kunt tot de kern van de kritiek komen en er op een constructieve manier mee omgaan.

BETERE FEEDBACK

Je kunt de regels van feedback geven in de pratijk toepassen waardoor je jezelf tot een aangename en constructieve gesprekspartner maakt.

WILT U MEER INFORMATIE OVER WAT
DOYO TRAININGEN VOOR U KAN BETEKENEN?

Call Now Button