Laden...

Programma Doyo Slimmer Leven

Doyo Slimmer Leven voor persoonlijk leiderschap. Het programma voor bedrijven die willen inzetten op gezonde en veerkrachtige medewerkers, en daarmee als direct gevolg het ziekteverzuim verlagen. Samen met deelnemers zoeken we de ruimte op in acht verschillende gebieden waar nog stappen gezet kunnen worden. Om zelf in controle te zijn en je niet te laten leven. Slimmer leven dus.

Structurele gewoonteverandering
Doyo Slimmer Leven is een programma gericht op het creëren van goede gewoonten, om volwassenen te leiden naar persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap vergroot je mentale en fysieke gezondheid en zorgt voor een brede veerkrachtige basis. Weten wat je waard bent en je vanuit een positieve mindset kunnen voortbewegen, wat er ook op je pad komt.

Kennis beklijft
De trainers van Doyo Trainingen reiken mensen de tools om zich hierin actief en pragmatisch verder te ontwikkelen. Deelnemers ervaren en beleven een aantal thema's voor zichzelf, zodat de kennis niet alleen overgedragen wordt, maar ook beklijft. Deelnemers leren hoe ze op een goede en duidelijke manier (communicatief, non-verbaal en met een juist perspectief) met lastige situaties kunnen omgaan. Deelnemers zijn daardoor autonomer en veerkrachtiger, met als logisch gevolg dat burn out-klachten en ziekteverzuim voor een groot deel wordt voorkomen.

Voordelen werkgever
- Veerkrachtige medewerkers zorgen voor een veerkrachtig bedrijf;
- Een positieve mindset zorgt voor een gezondere werkomgeving en een open cultuur; 
- Meer focus van medewerkers op gezondheid, wat helpt het ziekteverzuim te verlagen;
- Medewerkers zitten beter in hun vel en zijn daardoor productiever en hebben meer werkgeluk;
- Weerbare medewerkers geven constructiever onderlinge feedback en zijn duidelijkheid in wat wel/niet haalbaar is;
- Voorkomen van veel stress en burn-outs. 
- Duurzame inzetbaarheid – medewerkers moeten steeds langer doorwerken. Een goede gezondheid is hierbij van groot belang.

De acht gebieden
De acht gebieden die elkaar direct beïnvloeden, zowel positief als negatief, zijn: voeding, beweging, energiebalans, mindset, weerbaarheid, contact met de natuur en kwaliteit van relaties. Het programma is ontworpen in samenwerking met professionals op het gebied van o.a. HR, sport en ergotherapie, gebruikmakend van de uitkomsten van verschillende wetenschappelijke onderzoeken. Lees hier meer over hoe Doyo Slimmer Leven tot stand is gekomen! 

Inspiratieworkshop
Bedrijven die geïnteresseerd zijn kunnen een inspiratieworkshop boeken, waarin we de cursus introduceren, we de intrinsieke motivatie triggeren en deelnemers direct een eerste inspiratie-boost en tips en trucs meegeven. 

Op maat 
Voor al onze trainingen geldt maatwerk na een vrijblijvende intake-gesprek met de opdrachtgever. Hierbij worden de wensen en behoeften in kaart gebracht en de modules uitgebreid toegelicht. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 


Cursus Slimmer Leven
  • Volwassenen
  • Op maat bespreekbaar

Contact over Programma Doyo Slimmer Leven

POSTADRES
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl

Arno Yarzagaray: 0634243650
Chantal Straver: 0647990738
BEZOEKADRES
Naam: Doyo
Adres: Zuideinde 44
, Barendrecht

Op de kaart →


Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA