fbpx
 

Cursus Agressieregulatie

VOOR LEERLINGEN | CURSUS AGRESSIEREGULATIE

De Cursus Agressieregulatie bestaat uit afzonderlijke interactieve trainingen voor de hele klas, een samengestelde groep of voor een individu. Deze cursus is bedoeld voor leerlingen die regelmatig agressief zijn of last hebben van agressieve gevoelens. De trainer gaat met de leerlingen aan de slag met een bewustmakingstraject en het oefenen van het signaleren en reguleren van emoties en hoe zij agressie kunnen voorkomen door duidelijk en tijdig te handelen als er iets gebeurt wat als niet-leuk ervaren wordt.

Stap voor stap leren de leerlingen wat te doen in welke fase, hoe ze zichzelf op een goede manier onder controle kunnen houden en zich daardoor bij voorbaat al rustiger in de klas voelen.

Basis èn Middelbaar Onderwijs

Kinderen op het basisonderwijs bereiden we voor op de middelbare schooltijd, jongeren op het middelbare onderwijs geven we extra handvatten om stevig in de schoenen te staan en goede beslissingen te maken. Net als bij een cursus Weerbaarheid staat ook in deze cursus het vergroten van zelfvertrouwen, zelfacceptatie en regulering van agressie centraal.

Onze trainers zijn o.a. opgeleid in de methodieken: Rots en Water en Respons. De trainingen zijn psychofysiek: leren door te ervaren en bewegen.

WAT LEVERT DEZE CURSUS JE OP?

ZELFVERTROUWEN

Door succeservaringen en zelfontdekkend leren bouwen leerlingen aan meer zelfvertrouwen.

MEER RUST

Met de aangeleerde technieken kunnen leerlingen tijdig signaleren, wat hen meer rust geeft en uitbarstingen bespaard.

WEERBAARHEID

Leerlingen geven duidelijk hun grenzen aan en komen op een goede manier voor zichzelf op.

VEILIGHEID

De klas is een veilige plek waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn.

WILT U MEER INFORMATIE OVER WAT
DOYO TRAININGEN VOOR U KAN BETEKENEN?

Call Now Button