fbpx
 

Voor Leerlingen

DOYO TRAININGEN | VOOR LEERLINGEN

Onze trainers verzorgen cursussen in weerbaarheid in klassen en/of samengestelde groepen. Kinderen op het basisonderwijs bereiden we voor op de middelbare schooltijd, jongeren op het middelbare onderwijs geven we extra handvatten om stevig in de schoenen te staan en goede beslissingen te maken. Het vergroten van zelfvertrouwen, zelfacceptatie en regulering van agressie staat altijd centraal.

Onze trainers zijn o.a. opgeleid in de methodieken: Rots en Water en Respons. De trainingen zijn psychofysiek: leren door te ervaren en bewegen. Afhankelijk van de vraag bespreken we de duur en de intensiteit van de lessenreeks. Leerkrachten zijn welkom bij de lessen aanwezig te zijn, voor extra bestendiging van de kennis en afspraken die we met de leerlingen maken.

We matchen de juiste trainer voor de opdracht

Al onze trainers zijn opgeleid tot trainer weerbaarheid, maar variëren sterk in achtergrond. Op die manier kunnen we uitdagingen in weerbaarheid in de breedste zin van het woord aanpakken: van verminderd (mentale) weerbaar, pestgedrag tot aan agressie en geweld.

Welke type onderwijs

Onze trainers zijn inzetbaar op ieder soort onderwijsinstelling, in elke leeftijdscategorie.

Preventief en in de hitte van de strijd

We gaan met groepen aan de slag waar kinderen, jongeren of jongvolwassenen nog te vaak zelfvertrouwen en assertiviteit missen, niet hun eigen mening durven geven of pesten/gepest worden. We hebben ook ervaring met groepen waarin totaal alle veiligheid werd gemist en er veel agressie en geweld was.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, zodat we de leerlingen op uw school, en wellicht ook de leerkrachten, dat juiste steuntje in de rug kunnen geven.

Cursus Weerbaarheid

Cursus Weerbaarheid

LEES MEER

Cursus Agressieregulatie

Cursus Agressieregulatie

LEES MEER

Coaching op maat

Coaching op maat

LEES MEER

WILT U MEER INFORMATIE OVER WAT
DOYO TRAININGEN VOOR U KAN BETEKENEN?

Call Now Button